Landstræner Kasper Sindt og hans team har udtaget det første landshold der skal samles, og som skal danne grundstammen i at få Danmark med til VM igen.

Selve truppen er:

Målmænd
Anders Kjær, Brønderslev Hot Shots
Kasper Erichsen, Hvidovre Attack FC
Michael Ejlerskov, Copenhagen SFC
David de Fries, Benløse FC     

Markspillere
Marko Krogsgaard, Rødovre Floorball Club
Jannick Trolle, Rødovre Floorball Club
Søren Holm, Sunds Seahawks FC
Mattias De Fries, Benløse FC
Jacob Andersen, Rødovre Floorball Club
Jacob Andersen, Malmhaug KFUM Innebandy
Brian Nielsen, TÅF
Niklas Juul Jensen, Frederikshavn Blackhawks
Sune Reinert, Aab Floorball
Emil Kristensen, Rødovre Floorball Club
Jesper Beier, Frederikshavn Blackhawks
Rasmus Bengtson, Brønderslev Hot Shots
Jacob Bøge, Benløse FC
Ronnie Schou, Frederikshavn Blackhawks
Andreas Kleczewski, Rødovre Floorball Club
Lars Skytte, TÅF
Jonas Johansen, Brønderslev Hot Shots

Må tilstå det er en meget spændende trup, der er sikkert et par navne hist og pist der vil overraske, men der kommer nogle unge spillere frem som er sultne og har ambitioner, og som vi sikkert kommer til at høre meget mere til.

Et er dog at være god herhjemme, noget andet er at være god internationalt, det er en helt anden verden. Det er ikke nok at have været god på U19 niveau, det kræver mere at klare seniorniveau.

Det som er meget afgørende for et landshold, er at de kan spille på højt niveau over flere dage, det er hårdt at være både til kval og til et egentlig VM.
Derfor er det godt set af landstræneren, at udtage de spillere der faktisk ligger den trænigsmængde der kræves, for at kunne være med.

De fleste kan sikkert enkelt finde en håndfuld spillere som ville pynte på landsholdet og som uden tvivl ville være gode for landsholdet, hvis det blot var 1-2 kampe det drejede sig om. Men til en kval, kræver det spillere, der er i bedre end bare god form der holder til dansk niveau. Der er ikke råd til spillere der ikke kan spille for fuld kraft i alle kampe som vil trækkes med småskader eller andet.

Dermed siger jeg ikke, at de spillere der ikke er udtaget, er i dårlig form! der findes en gruppe spillere der ikke er langt fra landsholdet.

Så det er bare at klø på til træning hjemme i klubberne og med selvtræning.

Tillykke til de der er udtaget