Træner: Thomas Brodersen

Antal træningspas om ugen: 3 floorballpas

Sidste sæson: Semifinalen

5 profiler: Jeppe Pil, Tim Jannerup, David de Fries, Mattias de Fries, Jacob Bøge

Det unge talent: Jesper Roland

A-landsholdtrup: Pil, de Fries, de Fries, Jannerup

U19-truppen: 9

Antal medlemmer: 260 (92 senior /168 ungdom)

Rangering i Danmark på størrelse: 3

Ungdomshold:  U4-U9, U11, U13, U15, U17, U19

Kommentar:
Årets træner sidste sæson Thomas Brodersen stoppede egentlig i klubben som træner, men fornuftigt nok lavede man en ny aftale.
Han har en stort set uændret trup fra sidste sæson, som overraskede mange. Mange unge spillere, som er teknisk gode og tør holde i bolden. Det kombineret med hurtige spilvendinger, gjorde dem meget svære at spille mod!
Nu er alle blevet et år ældre og det mere erfarne, men det er nok slut med at de andre hold undervurderede Benløse.
Klubben har et luksusproblem, som andre klubber må misunde, de har en ungdomsafdeling der hver sæson kan levere spillere til 1.holdet! Det er klubben tvungen til, for det virker til der er meget langt fra København til Benløse.
Styrken hos Benløse er kollektivet med mange unge spillere, samt de rutinerede kræfter de kan læne sig opad. Her er en spiller som Willen og Tuukanen nøglespillere.
Men nu skal Benløse også vise de kan skabe kampene mod de gode hold, hvor de hidtil har kunnet tillade sig at spille defensivt.
De har spillerne til det, så det bliver spændende om der kommer en mere offensiv dimension på holdet. Benløse faktisk er et af østholdene der træner mest.

Tip:
Semifinalen