Træner:  Alexander Sundsfjord

Antal træningspas om ugen:  2 floorballpas

Sidste sæson: 
Kvartfinale

5 profiler: Kasper Kennedy, Kim Spendser, Morten Dedenroth, Peter Meincke og Claes Olsen

Det unge talent: Rasmus Sode

A-landsholdtrup: 1, Tonsgaard

U19-truppen: 5

Antal medlemmer: 167 (119 senior /48 ungdom)

Rangering i Danmark på størrelse: 7

Ungdomshold: U7, U9, U11, U13, U15

Kommentar:
Sidste sæson var det noget turbulent, træneren smuttede midt i sæsonen da der var uenighed og Rasmus Limshcou tog holdet frem til slutspillet. Han ønskede ikke at fortsætte som træner, så en måned inden sæsonstart er det ved at være sidste udkald.

De svenske brødre Sjöstedt der lavede bunker af point er ligeså væk. Så Vanløse står lidt handicappet tilbage, spændende om andre tager over!
Der er ikke kommet nye spillere til som jeg har hørt om, og de spillere der er, må fundere meget over, hvad bliver min rolle, hvordan skal vi spille osv.
Intensiteten i en træning bliver ikke den samme, når træneren ikke er der.

Superteknikeren Ask Tonsgaard er der, sammen med Kim Spendser der er garant for mål, men er formen god nok til også at lave mange mål i den bedste række, når der nu er tyndet ud blandt dårlige hold?
Ligeså mangler der bredde på holdet som det ser ud nu, men der er tid endnu, og mon ikke de mange ledere i klubben arbejder på højtryk.

En ung talentfuld træner har de ihvert fald spurgt på, så må vi se om han takker ja.

Det store spørgsmålet er om Vanløse brændte alt krudtet af i sidste sæson?
Men med et svækket AaB hold (sorry AaB) og Vallensbæk ude, ligner det duel om den sidste plads mellem AaB og Vanløse.

Sådan skrev jeg for noget tid siden, nu er træneren faldet på plads, det blev ambitiøse Sundsfjord, det kan bliv et spændende match. De spillere der gerne vil, de kan lære meget. Sundsfjord har hos storklubben Warberg i Sverige et godt navn, de hentede ham således op til at være træner på deres sommerlejre. Det er ikke lige noget alle danske trænere får tilbudt.

Tip: 8-9

Reklamer