#Floorball, den skal nok blive sjov…

Brønderslev-AaB i deres første kamp i pokalturneringen, det er da en rigtig spændende kamp. Brønderslev har plukket rigtig mange dygtige spillere fra AaB grunder deres økonomiske udfordringer, så der er mange Hot Shots spillere der var stribede sidste sæson.

Omvendt er der nok mange AaB spillere/ledere der netop gerne vile vinde netop denne kamp, så mon ikke det bliver ret livligt.

For begge hold er det den første test af hvor de står.

Hvem tror du går videre?

Reklamer

5 thoughts on “#Floorball, den skal nok blive sjov…

 1. Hej Steen,

  Tak igen – og igen – for nogle fede Blogindlæg!

  Noget irriterer mig dog.

  Dette er 2 Blogindlæg, som du formøbler meget negativt omkring AaB Floorball og det er unødvendigt. Jeg har intet imod at du tror at AaB Floorball ender som nummer 7-8 stykker for det er din mening som ekspert. Men…

  Jeg kunne godt tænke mig at du ville undersøge lidt nøjere ang. AaB’s Økonomi og om det egentligt er grunden til at de spillere du refererer til er skiftet – For det er det ikke mig bekendt. Og ér de tal du smider om dig med rigtige? Det vil jeg gerne udfordre dig på…

  De spillere og trænere der er skiftet begrunder deres skifte med div. andre grunde. Det være sig sportslige, Sociale(følger Cheftræner) og andre grunde. Men ikke at der skulle være rod i økonomien.

  AaB Floorballs Økonomi har gået op og ned som de fleste Floorball klubber og man forsøger at forbedre sig i bestyrelseslokalet akkurat som på træningsbanen. Jeg er i denne sæson udelukkende ansat til at træne Herre 1 i AaB og heldigvis ikke til at bekymre mig om økonomi. Men du har muligvis udtalelser fra AaB’s Formand, Kassér eller andre?

  Noget andet jeg er lidt træt af er, at du jo selv har kontaktet mig og forhørt mig omkring info til din Sæsonoptakt. (Som i øvrigt er super fedt at du laver) Men på intet tidspunkt fortæller du den anden vej at 50% af din optakt kommer til at handle om AaB’s Økonomi. Jeg fik det indtryk at det drejede sig om en sportslig optakt, men jeg kan have misforstået.
  Og specielt underligt er det så at ingen andre klubber kommer under samme lup. Kan du ikke fortælle mig hvordan Sunds, Vanløses eller Copenhagens økonomi ser ud – det ville være rigtigt rart at høre lidt om det – eller?

  Jeg har fornøjelsen af at have med en gruppe unge spillere at gøre, som i 2-3 mdr. har trænet stenhårdt 4 gange om ugen med Cross fit, styrketræning og Løb – spillere som går op i sporten med liv og sjæl og ofrer alt for at blive bedre. Så er det sku lidt ØV at se alt fokus blive lagt på dårlig økonomi.

  Beklager det lidt sure opstød, men Mine Spillere fortjener bedre!

  Ps. Så tror jeg at Vi I AaB Floorball Liga herre truppen i går fik svaret alle kritikere med hensyn til det sportslige. 6-4 til Vendsyssel sagde resultatet, men i min optik så var vi langt foran Vendsyssel på de fleste essentielle parametre. Det er naturligvis en smagssag, men kan ikke forestille mig mange som overværede kampen være meget uenige.

  Fortsat god sæson til alle

  A. Bech

  • Hej Anders
   endnu engang tak for din kommentar, og hvem ved om jeg har taget helt fejl mht styrken på AaBs trup.
   Omkring økonomien, nej har ikke set nogen tal fra officielt hold, det er blot de tal jeg har fået oplyst af tre forskellige, om det er det rigtige tal, vil være enkelt for AaB at vise frem.
   Det vigtige for mig i mine indlæg om AaB var at sætte lidt mere fokus på betydningen af økonomi.

   Det bliver mere og mere vigtigt at have en stabil økonomi, endnu er vi ikke i fodboldens niveau hvor penge betyder alt, men også i floorball er det bare vigtigt.
   Når jeg får fortalt, hvad nogle trænere og spillere modtager må jeg bare sige, hold da op.

   Så nej, min optakt var ikke for at være efter AaB, men for at fortælle den vinkel, og der brugte jeg AaB som et eksempel på dette. Hvor mange af spillerne og trænerne der er gået grundet pengene, det ved kun de selv.

   Økonomien kan være spændt til bristepunktet i andre klubber, og jeg får fortalt en del, som jeg vælger ikke at bringe af den ene eller den anden grund, så hvordan det står til i andre klubber, har jeg nok en ide omkring.
   Hvad jeg faktisk gerne ville lave et indlæg om, var just økonomien.
   Hvad er omsætningen i ligaklubberne
   Hvor mange ressourcer bruges der på en træner
   Hvor mange ressourcer bruges der på spillere og setup omkring hold
   Hvor mange kroner hentes på sponsorindtægter

   Men hvorom alting er, måske har jeg gjort AaB uret i min optakt, så derfor håber jeg du vil stille op og svare på spørgsmål fra mig, om det sportslige vel og mærke
   🙂
   Steen

 2. Som så mange gange før skriver du nøjagtig det som jeg tænker Anders. Jeg blev faktisk meget skuffet da jeg læste dette blog indlæg. Stort bliver det når de unge drenge laver nogle. Såkaldte overraskelser. Kom igen Steen!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s