DM finalerne i floorball er i år henlagt til Valbyhallerne, og jeg må konstatere, at det er surt show….øv, øv og atter øv. Andet er der ikke at sige om det arrangement…

For jeg kan ikke komme, vil sidde i en spejderhytte i det jyske på familieweekend sammen med 30 andre.

DM finaledagen, er godt nok lagt op til noget af en begivenhed, og der bliver ikke noget med at kede sige…

Der er 3 hovedretter, finalen mellem de to vindere af 1.div, DM finalen hos kvinderne og DM finalen hos herrerne. 3 fede kampe at kigge på. Hertil kommer alle mulige indslag i mellem kampene, og i periodepauserne.

Sidst DM i floorball var i Valbyhallen, var det med FC Outlaws-Hvidovre i finalen, det var den mest målrige finale, og dengang satte floorball tilskuerrekord. Siden den standard blev sat, har der ikke været under 1000 tilskuere til DM finale kampene.

Med det show som arrangørne DaFU/Copenhagen har lagt for dagen, er jeg ret sikker på du ikke bliver skuffet.

Specielt glad er jeg for at de har valgt at lave opvisningskamp i Special Olympics regi, her var floorball for første gang på deres vinter OL program, med kæmpe succes, du kan se en lille video fra Sydkorea kun med floorball herunder

IFF har et motto der hedder
ONE WORLD
ONE BALL
FLOORBALL

Så fedt at DaFU og Copenhagen tager ansvar her!

2000 tilskuere er der plads til, på www.floorball.dk blev der meldt ud at der faktisk allerede var røget 900 billetter, dette med mere end 3 uger til finalenerne! Så jo vi ryger forbi de 1000 tilskuere, og det kunne være interessant at komme nær de 2000!

Kanalsport kommer og sender, det bliver mit held, for jeg må se om der er internet ude i den jyske spejderhytte, og så kan jeg følge med i årets begivenhed i floorball Danmark på den måde. Så må jeg glæde mig til at at høre hvem af mine dygtige medkommentatorer der får æren at af kommentere finalerne

For det er surt show, for mig altså…for resten