For 1½ år siden var jeg på en konference i Malmø hvor jeg fik lov at høre dygtige Emil Persson fra det svenske innebandy forbund. Jeg fik en god snak med ham efterfølgende om dette tiltag som svensk innebandy har gjort!

Det er ren logik at det burde være sådan her, men desværre, så er det ikke sådan det ofte ser ud!

LTAD (Long Term Athlete Development) er den model som svensk innebandy er inspireret af. Det er canadiske Balyi der står bag dette, som tager sit afsæt i forskningen!
Balyi er lidt af en guru i dette felt, og ved rent held, kom jeg til at sidde ved siden af ham senere på konferencen, uden jeg anede hvem han var…men da jeg fandt ud af det, så fik vi os en lang snak om talentudvikling, og hans tanker om dette.

Nå men, det oplæg som Emil Persson snakkede om, er faktisk nu lagt ud på youtube, så hvis du har en time, så skal du se med her, for det er verdensklasse!

Har du ambitioner om at være en dygtig træner/leder, så er det must at se dette!

Du kan læse mere om den svenske udviklingsmodel her