Facebook er den enkle måde at komme ud med budskaber og mange af floorballklubberne er gode til at komme ud med deres historier.

Specielt her i slutspillet hvor kampene er lidt mere spændene at følge, har klubberne været gode til at komme med opdateringer på kampene, så der har været mulighed for at følge med.

Jeg lavede en lille oversigt for nogle måneder siden, og siden dengang er det gået støt den ene vej med antal likes, nemlig vækst på 45%. Dette på trods af at jeg har trukket tallene fra Bulldogs og Outlaws ud, og kun medtaget Blackhawks
Nu er det kun klubberne fra sidste oversigt jeg har medtaget. Størst er Sunds med 435, men der er den lille forskel de er en gruppe, mens de andre er sider.

I en gruppe kan du tilføje medlemmer, det kan du ikke på en side.

Dermed er Benløse størst på facebook herhjemme.
Hvorfor skal en klub have en facebookside, jo for selv om du ikke har en facebookprofil, kan du gå ind på en facebookside og læse.

Med facebook kan alle i princippet skrive hvad de vil, det vil sige der er langt mere dynamik i forhold til den traditionelle hjemmeside.

Så er det en enkel metode at komme ud med nyheder og beskeder til langt flere.

I mit eget arbejde, har vi på en uge, 10 gange mere trafik til vores facebookside i forhold til den egentlige hjemmeside. Eller rettere antal hits på hjemmesiden på en måned, det når 10 gange på en uge.
Så jo facebook er smart.

Sunds 435
Benløse 326
Frederikshavn Blackhawks 279
Rødovre 278
Copenhagen SFC 213
Hafnia 190
Brønderslev 186
Helsingør 183
Vanløse 167
Aab 147
Team Århus 129
Lyngby 128
FFK 119
Hvidovre 115
Vallensbæk 109
Esbjerg 82
Svenstrup 82

Århus FS kan jeg ikke finde en side på, derfor er er de ikke med. Ellers er det holdene fra de bedste rækker jeg har medtaget