Et område der halter noget efter i alle danske floorballklubber, det er videoanalyse af kampene. Det kræver ressourcer at have med at gøre, og de knappe ressourcer der er, de skal prioriteres, sådan er det det.

Men tænk, der findes faktisk et program, hvor du mens du optager kampen, kan gruppere sekvenser, det vil sige de klip fra en periode der omhandler
Powerplay
Boxplay
Frislag
Omstillinger
Opspil

for mens der optages, har man defineret hvilke grupperinger man ønsker at gemme til, det kunne være ovenstående. Så når der er eksempler på de ovennævnte, vælger man optag og trykker stop, når sekvensen er slut.

Programmet gør så det at den ‘stakker’ de enkelte sekvenser i de grupper der er, dvs vælg frislag og de korte sekvenser der har været kan hurtigt blive vist.

Faktisk er det så smart, at du i en periodepause, kan vise de relevante klip frem, som du finder relevant!

Efterfølgende, kan du lave en lukket youtubeprofil, hvor du smider klippene op, således at dine spillere kan se det du finder relevant. Eller at man til næste træning, viser de korte klip, og arbejder på at rette de elementer der skal forbedres, eller også for at vise eksempler hvor taktiken sad lige i skabet.

Smart program ikke, og det gode af det hele er at det er meget nemt og brugervenligt, og så er det GRATIS.

Læs mere om programmet der hedder Longomatch her