Valbyhallen ligger gulv til, når DM finalerne i floorball skal afgøres. Tilbage i 2004 var det ligeså Valbyhallen der lagde et (glat) TV gulv til. Det blev den mest målrige finale med 17 mål, da FC Outlaws vandt 11-6 over Hvidovre.

Dengang var det FFK (eller hed de Firkanten stadigvæk) der stod for arrangementet i samarbejde med Hafnia, hvor finalen blev sendt på DR. Trods mulighed for at se den på TV, var der rigtige mange tilskuere. TV gulvet var lejet hos håndbold, hvilket betød der var harpiks på, som blev renset af, og dermed fik et lidt glat gulv!

I alt 1257 tilskuere var der dengang, som var rekord dengang.

På facebook har Copenhagen SFC lavet en side hvor de har inviteret, så det er lidt interessant at følge med i, hvordan det tal udvikler sig.

Personligt håber jeg, at der kommer mange tilskuere, for de sidste 10 år, har der været over 1000 tilskuere.

Før sæsonen startede, oprettede jeg en afstemning om hvem der kom i slutspil, den kan også ses lidt som rettesnor for hvem der kan være favoritter i DM

I alt knap 1000 stemmer er der givet i de to afstemninger