Aftenens FNF kamp var med hjemmeholdet Frederikshavn Bulldogs med kniven for struben. Der skulle point på kontoen, hvis Frederikshavn Bulldogs skulle med i slutspillet. Et slutspil som Frederikshavn Bulldogs aldrig har misset!

Point krævet.
Før aftenens kamp mod Aab var fakta, at Sunds på 4.pladsen var 7 point foran Bulldogs. Sunds manglede Aab og Brønderslev, 2 kampe der godt kunne betyde 0 point, det var hvad Bulldogs skulle håbe på, for med to kampe mod Århus FS samt aftenens kamp mod Aab, så skulle det give 7 point, mindst. For endte Sunds og Bulldogs a point, var Frederikshavnerne bedst indbyrdes.

3-3 havde Bulldogs med 4 minutter igen, og de rammer overliggeren. Men trods en god indsats fra Bulldogs i specielt de sidste to perioder, så rakte det ikke. For Aab scorede til 4-3, og trods 3 gode afslutninger fra Bulldogs, ja så manglede skarpheden, og Aab kunne score i tomt mål til 5-3.

Historie.
Dermed er der skrevet historie, for første gang er Bulldogs ikke i et slutspil, det i en sport, hvor der i mange af de sidste 10 år, ofte har været to Frederikshavnerhold i slutspillet.

Trupperne.
Men kigger man lidt på det mandskab der var i slutspillet sidste sæson, så havde de følgende spillere:

Kevin Pedersen
Anders Kjær
Michael Slynge
Krister Bagnkop
Steffen Jensen
Michael Berggren
Alex Jensen
Mathias Christoffersen
Sylvester Hansen
Jeppe Skaarup
Ronnie Graugaard
Lars Jespersen
Dannie Pedersen
Niklas Højholdt
Nicklas Bjørn
Jan Berggren
Søren Villadsen
Kim Høst

 kigger jeg på hvor mange spillere der så er tilbage fra den trup, så er de markeret med fed i nedenstående

Carl Gabrielsson
Nick Jensen
Nikolaj Schüssler
Ronnie Schou
Michael Berggren
Glenn Christensen
Dennis Conradsen
Glenn Christiansen
Jeppe Skaarup
Keven Puhlmann
Kris Jensen
Dannie Pedersen
Rasmus Bengtsson
Lasse Haagensen
Jan Bergren

Bulldogs og Outlaws fusionerede op til denne sæson, og man samlede de bedste spillere fra de to klubber, men mange af de etablerede spillere var væk, og på det nuværende hold, er der ikke mange der har erfaring fra slutspil.

Hvad så nu Blackhawks.
Den nye klub i Frederikshavn, ja de skal nok komme igen, kender jeg de mange dygtige ledere og trænere deroppe, som jeg har stor respekt for, så er det nok en øv aften i Frederikshavn i dag, men klubben kommer tilbage, og der har de slet ikke brug for råd fra min side.

Som en gammel kæmpe deroppe skrev på sin FB profil

Et slutspil uden Bulldogs= Sahara uden sand. RIP.
Reklamer