Før VM havde jeg disse bud

Finalen
Sverige er sultne efter revanche, om end Mika Kohonen nok gerne vil gøre sig selv udødelig i sit hjemland med sit og Finlands 3.VM guld

5/8
Jeg tror på at Norge er rykket meget og bliver nr.5 foran Letland der bliver nr.6. Rusland tager 7.pladsen hvis de stiller med deres bedste spillere og det gør Estland bliver nr.8

9/12
Tyskerne har i Frederik Holz den suverænt bedste spiller blandt de 4 hold, det bliver afgørende og Tyskland bliver nr.9. Polen kommer ind knapt før Slovakiet mens USA bliver nr.12

13/16
Ungarn bliver nummer 13, med Canada og Japan som nr.14 og nr.15 mens Singapore bliver nr.16
Canada, Japan,  Singapore og Ungarn

Sådan skrev jeg før VM, det hold ikke helt, slutstillingen blev således, mit bud har jeg sat i parentes bagved.

 1. Sverige (1)
 2. Finland (2)
 3. Schweiz (3)
 4. Tyskland (9)
 5. Norge (5)
 6. Letland (6)
 7. Tjekkiet (4)
 8. Slovakiet (11)
 9. Estland (8)
 10. Rusland (7)
 11. Polen (10)
 12. USA (12)
 13. Canada (14)
 14. Ungarn (13)
 15. Japan (15)
 16. Singapore (16)

IFF har ambitionen om at få sporten til at vokse i hele verden, ikke blot i Europa, VM viser at de asiatiske lande har det meget svært, og USA og Canada holder kun lige ved i bunden af et VM.

Ligeså skal IFF have gang i Sydamerika og Afrika, dette for at fastholde chancen om at komme på IOC shortlist. Så mon ikke der kommer tiltag omkring dette.

Tjekkerne skuffede ved at tabe sensationelt til Letland, og røg ud af top 4, og det banede vejen for Tyskland. Super for sportens udvikling, men der er stadig MEGET lang vej for tyskerne, der blev udspillet i semi og bronzekampen.

Slovakiet fortsatte deres fremgang, og mon ikke de sammen med Norge bliver de næste udfordrer til top 4. Måske Letland kan gøre det igen, men det er en smal top de har i landet, men holdet ved VM var ungt, blot 26 år!

Hvad med Danmark, vi kom ikke igennem den europæisk kval, hvor vi blandt andet tabte til Tyskland med hele 3-14. Men det tyske hold har Frederik Holz, en af de mest målfarlige spillere i den bedste svenske liga! Han lavede 5+3 mod Danmark i den kamp. Danmark er tættere på Tyskland end den kamp viser. Skudstatistik sagde 27-25 i tysk favør!

Danmark skal ud i en ny kval, blot 5 lande er direkte med til VM, det giver Europa 7 pladser at kæmpe om. Held og lykke til spillere og teamet på landsholdet til dette.