Christian Sonne har spillet i en række sjællandske klubber, og den tidligere U19 landsholdsspiller er nu tilbage i barndomsklubben, som dog har skiftet navn til Rungsted hockey. Jeg bad ham komme med hans tanker omkring indlæget om floorball og Århus FS.

Der nok ingen tvivl om at for ÅFS gælder det om at få flere ungdomshold og derved generer større indflydelse ala. Frederikshavn Bulldogs el. Copenhagen SFC i kommunen.

Det virker for mig ganske utroligt at ÅFS har 6-7 senior hold, men kun ét ungdomshold, det må kunne lade sig gøre at få et par af medlemmerne til at bidrage et par timer udover deres egen træning til et ungdomshold. Ungdommen er unægtelig vejen frem, og kan også være en nødvendighed for at blive respekteret i ens pågældende kommune.

Jeg kommer selv fra en klub som ikke har et eneste ungdomshold, men som rigtig gerne vil have et/flere, og det er ikke bare sådan lige at få gang i et hold, selvom vi dog har nogle som har tilkendegivet de gerne vil være trænere.

Anbefalingen til ÅFS må være at de skal bruge deres stærke organisation til at holde sammen på klubben uanset den udfordring de måtte møde fra Kommunen, samt forsøge at nedsætte et ungdomsudvalg, som med bestyrelsens støtte laver en plan for hvordan man sikre en tilgang af medlemmer under 18 år og derved skaber fundamentet for fremtiden i klubben og ikke mindst i kommunen.