Helsingør floorball var en af de allerførste klubber i Dansk floorball, og efter at have været nede i en bølgedal, så er klubben på vej frem med stormskridt. Udover den egentlige floorball har klubben været godt til at profilere sig på andre området både ved floorball mod diabetes og i Special Olympic regi.

Men der hvor klubben i den grad har gjort noget rigtig godt for sporten er på en anden front.

Prøv at se dette link, det varer kun 2 min, og med det har du et indblik i hvad klubben har gjort. For jævnligt kører de åbne stævner, også for hold der er enten gymnastiksalshold, eller ikke er meldt ind i DaFU. Du kan selv se hvor mange hold der dukker op. Der er et stort marked for just dette. For de klubber der er små eller ikke med i DaFU, de mangler et sted de kan spille kampe og få endnu mere blod på tanden.

Populært
Derfor er det rigtig glædeligt at en klub som Helsingør gør dette, og hvis du følger med på deres facebookside, vil du se en del klubber som slet ikke er med i DaFU. Det kommer de nok stille og roligt henad vejen,

Flere er i gang
En del andre klubber, gør også dette, men tænk hvis alle klubber i DaFU systematisk arrangerede flere stævner af denne type, det ville virkelig være noget der rykkede for udviklingen af dansk floorball. Glem ikke, det koster klubberne ingenting at blive medlem af DaFU sålænge de ikke er med i turneringen. Så der er al mulig grund til at gøre dette.

En del af holdene spiller med mere eller mindre hjemmestrikkede regler, men Helsingør har besluttet at lave holdende om til 3mandshold.

Din klub
Er du klar til at hjælpe din klub med at lave et stævne?