De har ikke haft den bedste sæsonstarte Randers FC i ALKA Superligaen, og når resultaterne udebliver, så bliver der stillet spørgsmålstegn ved træneren.

Ólafur Kristjánsson er en rutineret træner, som kommer fra talentfabrikken Breidablik, der er en af de klubber på Island der har udviklet flest spillere, der er røget til udlandet, og som er kendt for at give plads til spillere af egen avl.

153 kampe som træner for dem i perioden 2006-14 kastede et pointsnit af sig på 1,64 point pr. kamp.

Hos Nordsjælland blev det til 52 kampe med et snit på 1,27 point, inden han blev sagt op, da klubbens nye ejere, ønskede en anden cheftræner.

Randers snuppede islændingen, og her kom han flyvende fra start, men herefter har det knebet.

Ser vi på resultaterne, og tager et pointsnit over de seneste 10 kampe, så er kurven ikke positiv overfor den sympatiske islænding. 33 er lig med seneste kamp i spidsen, det vil sige pointsnit fra kamp 24-33.

 

blog randers træner

Nu er det ikke til at vide hvad en træner bedømmes på, er det kun resultaterne, eller er det en blanding af succes på transfersalg og at udvikle spillere til førsteholdet.

Det er nok en blanding af det hele.

Men Randers har brug for point og spørgsmålet er om direktionen fortsat tror på islændingen som træner.

Der er ikke tvivl om at et hold hvis seneste sejr er den 20.november er presset.

Stats på antal mål scoret og imod, igen delt op de seneste 10 kampe…så ser det skidt ud for Randers.Angrebet laver færre og færre mål, og i den anden ende, ja så lukkes der for mange mål ind!

blog randers træner2

blog fodbold4