Hun er en af de utrættelige ildsjæle jeg har mødt, altid hjælpsom, og mange en ungdomsspiller i Frederikshavn må have oplevet hende. Selv har jeg den største respekt for hendes måde at være på og hvad hun har gjort.

1) Hvordan lærte du floorballsporten at kende?
Jeg kom i forbindelse med floorballen i Frederikshavn via min ældste søn – vil mene at det var i 1999/2000, han spillede i hvert fald i FC Outlaws på det tidspunkt, med hjemmebane i FFK hallen i Frederikshavn

2) Hvor startede din floorballkarriere henne?
Karriere kan man vel næppe kalde det , men mit hjælperarbejde startede i FFK hallen, hvor der altid var brug for flere hænder, der havde lyst til at tage fat.

3) Har du en speciel kamp du husker?
der er mange, men skal jeg trække en kamp frem må det være Finale kampen vi spillede i Badmintonhallen til Final4 2011 imod ærkerivalerne Bulldogs, hvor vi lagde ud med at være langt foran og blev hentet allersidst i kampen og kom ud i overtid, hvor vi vandt – det var drama.

4) Hvilken floorballoplevelse har gjort indtryk på dig?
De største oplevelser har været at arbejde med alle de dejlige unge mennesker man møder i hallen og alle oplevelserne man har fået sammen med dem, både herhjemme og på vores mange dejlige ture. En masse andre voksne med samme interesse som en selv har man også mødt. En anden ting som har gjort indtryk på mig er de mange unge mennesker, der er villige til at tage en hånd med, når vi har afviklet større arrangementer i Frederikshavn, man bliver sgu så glad når de gider stille op.

5) hvilke 3 spillere husker du fra din tid som nogen af de gode?
Henrik Djurvall, Jerker Lundgren, Jesper Schow.

6) Hvilke ledere gjorde et indtryk på dig i din tid med floorball?
jeg kunne nævne mange ledere her, men Åge Gøgsig kan man ikke komme udenom han er et unikum, hvad floorball angår, Thorkild Christoffersen kan man ikke andet end give stort ros med på vejen. Han har i mange år, brugt al sin tid på floorball. Helge Overgaard nuværende formand i AaB har også gjort et kæmpearbejde for floorballen. Fælles for de tre forannævnte er at det ikke kun er i klubregi at de har gjort en forskel for floorballen, alle 3 har været særdeles aktive på floorballens store scene. Thorkild som landstræner og mangeårigt DaFU medlem, Helge som holdleder for diverse landshold og Åge ifm. de store stævner der er afholdt i Frederikshavn men ikke mindst med alle de forslag han er kommet med til regelændringer for floorballen til repræsentantskabsmøderne, der må være få møder, hvor han ikke har haft et forslag oppe og vende.

7) Kan du en anekdote fra din floorballtid?
har ikke lige noget her

8) Hvilke udfordringer forbinder du med floorball i klubregi ?
de største udfordringer vi står overfor i klubregi sådan som jeg ser det er at der bliver færre og færre både spillere og forældre, der giver sig tid til at hjælpe med de ting, der skal klares når man driver en klub. Der er en tendens til at folk ikke vil stille op til bestyrelser, da det som det kører pt. Fører et alt for stort arbejde med sig til den enkelte.

9) på 25 år har DaFU opnået små 7.000 medlemmer, hvor mange medlemmer håber du DaFU har om 25 år?
det kunne være dejligt, hvis floorballen kunne være minimum fordoblet om 25 år – der skal dog en kæmpe indsats til før det bliver en realitet. Dog er der et lyspunkt, kigger vi på Team Århus så de fra kommende sæson meldt ud at de vil til at starte op med flere ungdomshold – det bliver spændende at følge, håber det lykkes for dem. Der er i hvert fald mange børn at tage af. Floorball er også så dejlig en sport, der som udgangspunkt ikke kræver det helt store for at børnene kan føle de er med – selv om du ikke rigtig kan spille så kan de fleste løbe frem og tilbage med en stav i hånden og føle de er med.

10) Hvad er/var din rolle i floorball
Jeg har haft mange roller indenfor floorball – Bestyrelsesmedlem, ungdomsformand, træner, holdleder, kasserer, webmaster ja jeg kan snart ikke huske, hvad jeg ikke har haft af roller tror jeg har haft de fleste, dog har jeg ikke været formand for hele klubben

11) Hvad ser du ellers i fremtidsudsigterne for sporten
Jeg håber på at der kommer mere gang i floorballen igen her i Frederikshavn. Der er stadig gang i den, men det føles ikke som om sporten er så stor som den har været heroppe, eller også er det mig der ikke har ligeså meget med sporten at gøre som tidligere og derfor ikke følger ligeså meget med.

12) ordet er frit
jeg synes at jeg har sagt så meget nu at der ikke er så meget mere at sige. Dog vil jeg glædes over at mange af de spillere, der har været på toppen de sidste mange år, nu har fået børn, som allerede er i gang med floorball træningen – og med Søren Frederiksen som træner – det må ende med noget godt – ikke færre end 40 små poder har han til træning når alle er der – det må siges at være positivt ( til forskel fra da mine børn startede, så ved forældrene til disse børn, hvordan man spillere floorball og kan derfor give børnene et par fif).