Igår skrev jeg om dette emne, og en del har været nysgerrige på hvilken floorballklub det er. Det er ikke en floorballklub jeg har denne historie fra, derfor står der heller ikke noget i overskriften om #Floorball.

Men tror sagtens det samme kunne ske i floorball!

Jeg var selv lidt overrasket over den afstemning jeg lagde op, er cirka 50/50 med om det er ok, eller ej.

På Facebook spurgte jeg også en del om dette og kommentarne var sådan cirka:

Det er vel ok

Når man vinder skal der være lidt lir

Nej for pokker de er rollemodeller for de unge

Som klub kan du ikke tillade dette sker!

Var der andre med end bare holdet? For hvis der var det, så NEJ

En del kunne da også berette om, hvad de selv havde oplevet som spiller af lignende ting.

Men nå jeg spurgte hvis du nu blev interviewet til en avis om denne situation, ville du se sige det var ok?
Det var der ikke nogen der ville!

Konklusion:
Du har et ALLER HELVEDES stort ansvar for alle når du er leder/træner. Det er ikke kun dem du har ansvaret for, det er også dig selv som træner der kan komme i fedtefadet. Tænk om der går en fortælling om dig som en uansvarlig træner/leder der ikke tog ansvar! Skidt ikke.

Historien er som afstemning viser, meget i en gråzone, og om det ene er rigtigt eller det andet, er ikke så vigtigt. Det vigtige er at man som træner tør stå inde for nogle værdier, og at man som forening, har en holdning til dette.