Danmark lod Ejlerskov starte i målet, og han må nok ærge sig lidt. Rent beset skulle Danmark ikke tillade at England fik scoret.

9-2 endte sejren, og antal skud på målmanden fra Copenhagen fik dermed sin VM debut!

Hans kollega i den anden ende måtte se bolden suse rundt om, 43 afslutning og 9 mål, betød 52 skud indenfor rammen fra Danmark!

Det er næsten en afslutning i minuttet. Det er godkendt, men det var svært mod et engelsk hold der pakkede sig, og stod meget lavt på banen.

Faktisk kunne man nærmest snakke om power play fra Dansk side. Målet til 9-2 sat ind af Martin Erichsen var godt eksempel på dette. Danmark kørte bolden rundt, inden Rødovrebacken langt udefra scorede.

En anden spiller fik iøvrigt sit første landskampmål, Rasmus Poulsen fra Benløse skød til bolden første gang på en fin pasning fra Jesper Schow. Den type mål hvor righthand spilleren Rasmus Poulsen scorer, har man set en del gange når Benløse har spillet i denne sæson.

Hele 8 danskere kom på måltavlen, Brian Nielsen lavede to mål. Dermed er det blevet til 6 point for ham her ved VM kvalen, og der er lavet flere point end hjemme i ligaen. I ligaen har han dog en mere defensiv rolle.

floorball brian nielsen
Foto: IFF