De er skøre de romere, sådan siger Obelix, om man skal sige det samme om tyskerne og floorball, for den tyske finale i floorball, som kaldes final4, er blevet placeret MEGET tæt på den danske grænse…faktisk er det vel ligefør Sønderborg floorball, har kortere til den tyske finale, end til nærmeste danske klub.

For det tyske forbund har valgt at placere det på en lille ø der hedder Föhr, som med godt 8000 indbyggere ikke just er det største sted at placere dette!

Föhr ligger blot 43 km fra den danske grænse.

For tysk floorball handler det om at gøre noget andet, på IFF’s hjemmeside skrives der: – Totally freaked out? Sure, but that is what our final 4 should be like. An absolutely extraordinary happening that stays in everyone´s memory for a long time. We also aim to get more media attention

Må tilstå, jeg er da egentlig selv så nysgerrig, at det kunne jeg da godt være fristet til at tage ned og se, det skulle nok blive en oplevelse

Reklamer