Team Århus-Rødovre 2-4

Christoffer Pahle, Team Århus:
Vi har fint styr på deres angrebsspil, men skaber ikke meget i den anden ende og det bliver derfor en meget taktisk forestilling, hvor ingen af holdene giver ret meget væk. Føler at 1. periode er meget lige, vi sidder bedst på anden periode. I pausen var følelsen at vi ville vinde kampen og at vi havde mest at give. Men som så mange gange før, så skal man aldrig afskrive Rødovre. Det kan godt være der er mange af de gamle der er væk, men det er stadig et meget stærkt hold.

Alt i alt en fortjent sejr til Rødovre der var bedst på dagen.

Esben Staun, Rødovre:
Vi arbejder virkelig som et hold, specielt efter Oscar Eklunds matchstraf, og synes virkelig at holdet kæmpede en vis del ud af bukserne og holdt vores aftaler. specielt vores boxplay for stor indflydelse på kampens resultat. Synes iøvrigt det er trist og ærgerligt når man nu laver en landsdækkende liga at der ikke sidder en neutral person ved dommerbordet så der ikke komme nogle tvivl om hvornår man må løbe på banen efter eks. En udvisning, så der ikke sker det ikke som skete i vores kamp.

Vendsyssel-Sundes 4-3 SV
Allan Jensen, Vendsyssel
Det var en typisk premierekamp noget rodet spil og pasninger og aftaler sad ikke helt i skabet. Synes vi sidder forholdsvis på kampen, men vi forfalder til at lave en del personlige fejl, som bliver udslagsgivende for de tvinger kampen i forlænget spilletid. Vi mangler lidt endnu før vi rammer niveau, der er kommet en del nye spillere, som lige skal finde sig til rette. Ydermere rullede vi på samtlige spillere i kampen, da vi har et stramt program i de første 5 uger med ikke mindre end 9 kampe.

Synes Sunds spiller en fornuftig kamp og griber de chancer der byder sig, de kommer uden tvivl til at skabe problemer for mange andre hold i ligaen. Kan kun løfte på hatten for Sunds for den energi de lå for dagen det fik de belønning for.

 

Thomas Jørgensen, Sunds
Mangler

Reklamer