Træner: Esben Staun

Antal træningspas om ugen: 2 floorballpas

Sidste sæson: Guld

5 profiler: Oscar Eklund, Marko Krogsgaard, Jacob Andersen, Mike Trolle, Emil Kristensen

Det unge talent: Jannik Trolle

A-landsholdtrup: 8, Trolle, Trolle, Kristensen, Krogsgaard, Andersen, Godtfredsen, Guido, Johannesen

U19-truppen: 3

Antal medlemmer: 121 (72 senior/49 ungdom)

Rangering i Danmark på størrelse: 16

Ungdomshold: U7-U11, U13, U15, U17, U19

Kommentar:
4 stærke spillere med masser af kampe på CV’er er væk, Starcke, Erichsen, Nielsen og Nissen mangler. Nye spillere er Morten Guido samt et par stykker mere, herunder en spiller med kampe fra Norges U19 landshold. Specielt Guido bliver spændende at følge, nu spiller han på et godt hold, det kunne betyde en del flere point fra ham! Fra Vallensbæk er ligeså kommet den skudstærke back Nicolai Jensen, endvidere er der dukket en norsk spiller op, der har spillet internationalt for sin klub Tunet i Norge.
Ligaens måske stærkeste spiller i form af svenske Oscar Eklund har fået tilbud andre steder fra, men mon han ikke bliver. Ligeså er målfarlige Andreas Krogh ikke startet op endnu, om han fortsætter i Rødovre er ikke sikkert.
Rødovre har en god bredde, allerede sidste sæson var de bevidst om at give yngre spillere spilletid, det giver udvikling og en nødvendig bredde.
Ny træner er der kommet til, Esben Staun har stået på mål i mange klubber, nu er den tidligere landsholdsspiller på bænken hvor han styrer tropperne.

Styrken hos Rødovre er blanding af et koncept som er indgroet og nogen meget pasningsstærke spiller. Ligeså er gammelmands image af Rødovre meget misvisende, de har mange dygtige unge spillere på vej.

Førstekæden hos Rødovre er uhyggelig skarp, og skulle man endelig få chancen foran målet, sidder magic Mike i målet, og er en uhyre effektiv skanse.
Så Rødovre skal ikke undervurderes.

Tip: 1-4

Reklamer