Igår skrev jeg om den ærgelige med AaB og Esbjergs holdtrækning i den bedste række i vest. Omend Esbjerg trækning har jeg ikke set bekræftet nogen steder!

Har DaFU’s TU spillet fallit, har de snorksovet i timen? Det kunne man forledes til at tro.

Men, for 2½ måned siden, mødte TU og de 4 klubber hinanden og snakkede muligheder med hinanden. Helt enige var de ikke, sådan er det nogen gange.
TU i DaFU har traditionelt været gode til at lytte til klubberne, og jeg håber at klubberne og TU snakker sammen om løsningmodeller her og nu, og lidt mere langsigtede tanker om vækst.

Så nej, TU har været på banen.

I et indlæg skrev jeg ligeså

Læser man min blog, vil man vide jeg er tilhænger af at bruge holdturneringen mere som et redskab til at løfte og udvikle floorball.

Situationen i vest er jo resultatet af at klubberne ikke har tænkt vækst og at de skal have nye spillere klar!

Jeg har før slået på tromme for, ingen hold i den bedste række, hvis man ikke har ungdom. Klubberne skal være med til at udvikle, og de klubber der vil det, skal belønnes med en plads i den bedste række!

I den verden har Århus FK intet at gøre i den bedste række med 2 spillere. Det er der sikkert mange der ikke er enige med mig i, men min pointe er, det skal være de klubber der vil være med at vækste og udvikle, der skal have lov at spille i de bedste rækker, lad de andre klubber være hyggeklubber, der er i laveste række.

Jeg har intet imod Århus FK, som i en årrække har været fantastiske medarrangører af landets største seniorturnering, og bidraget på den front.

Men jeg vil fastholde stadig, det er gennem ungdom at floorball skal vækste, derfor skal de klubber der vil dette, også være dem der spiller med i de bedste rækker.

Betyder det at jeg syntes Århus FK gør det dårligt? NEJ

Betyder det jeg hellere end gerne så Århus FK rykket ned med det samme? NEJ

Mit budskab er enkelt, jeg ser gerne at DaFU bruger holdturneringen til at fremme vækst, ved at have krav om ungdom.
Skal det ske overnight? NEJ. Men meld gerne ud at dette er målet om 5 sæsoner, så er der mulighed for at indstille sig på dette

Til dette brugte jeg Århus FK som eksempel, jeg kunne også have nævnt flere andre klubber. Men til alle medlemmer i Århus FK. I blev brugt som eksemplet, jeg har stor respekt for det arbejde I gør, og som jeg skriver, alle har ret til at drive ens klub som man vil