Læser man min blog, vil man vide jeg er tilhænger af at bruge holdturneringen mere som et redskab til at løfte og udvikle floorball.

Situationen i vest er jo resultatet af at klubberne ikke har tænkt vækst og at de skal have nye spillere klar!

Jeg har før slået på tromme for, ingen hold i den bedste række, hvis man ikke har ungdom. Klubberne skal være med til at udvikle, og de klubber der vil det, skal belønnes med en plads i den bedste række!

I den verden har Århus FK intet at gøre i den bedste række med 2 spillere. Det er der sikkert mange der ikke er enige med mig i, men min pointe er, det skal være de klubber der vil være med at vækste og udvikle, der skal have lov at spille i de bedste rækker, lad de andre klubber være hyggeklubber, der er i laveste række.

Jeg har intet imod Århus FK, som i en årrække har været fantastiske medarrangører af landets største seniorturnering, og bidraget på den front.

Men jeg vil fastholde stadig, det er gennem ungdom at floorball skal vækste, derfor skal de klubber der vil dette, også være dem der spiller med i de bedste rækker.