1) Hvorfor tabte I Jeres semifinaleserie?
Vi mødte et stærkere mandskab spækket med profiler. De var bedst.

2) Hvordan havde I forberedt Jer på Jeres modstander?
Vi forberedte os bedst muligt til træningerne efter Aab-serien. Fokus var på defensiv og offensiv – faktisk ikke den store forskel i forhold til forberedelserne til andre kampe.

3) Hvordan ser du Jeres taktik blive udført i henhold til det som var Jeres oplæg inden kampene?
Med undtagelse af 3. periode i kamp 1 og 1. og 3. periode i kamp 3 lykkedes vi ret godt med vores taktik, der helt overordnet bød på at holde Brønderslev væk fra vores mål i deres etablerede spil og minimere egne fejl.

Da vi var tæt på at vinde i kamp 1 var det ligesom om, at vi begyndte at spille lidt baglæns. Den tredje periode irriterer mig fortsat ad h… til.

1. periode i kamp 3 grundlagde deres storsejr. Der spillede vi som juniorer og gav flere chancer væk end i de 120 min. i Brønderslev.

4) Hvordan var det at spille en slutspilskamp på hjemmebane, var der mere hype omkring den med tilskuere og andet?
Vi har haft mange fantastiske kampe i Ringsted Sportcenter foran 4-5-600 tilskuere. Så kulissen var der ikke så meget nyt i.

Der var ret meget fokus fra medierne før kampen og efter den første weekend (Dagbladet Sporten og TV2 Øst), men det var nok mest mig som træner, der mærkede det, og det er kun godt for sporten. Vi har aldrig før fået så god mediedækning som denne sæson og særligt i slutspillet

5) Hvad vil du gerne rose Jeres modstander for i de kampe som I spillede mod dem?
Brønderslev har en meget stærk offensiv. De må ikke få en millimeter for meget plads. På den front er det det bedste hold vi i Benløse har mødt til dato.

6) Hvilke tre spillere gjorde indtryk på dig hos deres spillere?
Andreas Johansson – absolut den farligste spiller i den danske liga. Både som afslutter og oplægger.
Oscar Thormählen – balance-spilleren, der også laver vigtige point.
Og så var Kim Høst ubarmhjertig i kamp 3, selv om der er flere at vælge imellem som 3. bud.

7) Hvem vinder DM og hvorfor?
Hvis Brønderslev kommer godt fra land og får en føring, så vinder de. De er pokkers svære at have med at gøre, når de kan straffe, at modstanderne skal frem i banen (som i 3. periode af vores kamp 3 og pokalfinalen).

Hvis Rødovre kommer foran har holdet kvaliteterne til at tæmme Brønderslev og den rutine, som vi manglede i vores kamp 1.

Men Brønderslev er favoritter trods deres historiske sølvstime i DM-finaler.