Her på bloggen kan du stemme om hvem der skal være årets træner hos damerne og herrerne. Nuvel det er ikke den officielle, men blot en her på siden.

Men noget af det jeg finder interessant når jeg ser floorball, er faktisk træningen,, for den afspejler hvad er det for et tankesæt, der ligger bag tankerne at være træner.
Det værste der kan ske, er at du har en træner, som blot laver nogle øvelser, vedkommende har set på nettet eller set andre trænere bruge.

Nuvel, man kan altid blive inspireret af andre trænere, men som træner, er der tre ting du skal gøre, for at finde din træneridentitet.

1) Spørg dig selv hvorfor er du træner, hvad er dine værdier, hvad vil du gerne stå for som træner. Hvad er din mission som træner

2) Hvordan skal du så være træner, når du kender svaret på hvorfor, så har du dine overvejelser om hvilke øvelser du skal arbejde. Dine øvelser og taktik skal udspringe af hvorfor du er træner!

3) Hvad bliver resultatet, du har dine værdier, du har valgt dine øvelser, men hvad er resultatet. Står det mål med det du havde forventet. Her skal du evaluere dig selv som træner. Se på dine aktioner om der er noget der skal ændres

Dette er den fremgangsmåde du kan arbejde med som træner.

Så er der hvordan skal arbejde som træner, hvad der er din metodik og didaktik? Men det kræver sit eget indlæg