Så har landstræner Kasper Sindt udtaget det første landshold, eller rettere to bruttotrupper. En i øst og en i vest.

På østsiden er det 4 keepere og 24 markspillere, og der er flere interessante navne. Det er 4 kompetente keepere, som har hver sin stil.

I marken er der nogen navne der giver sig selv, af de mere nye navne kan nævnes en pæn flok fra Rødovre, som for mange vedkommende har været med tidligere på landsholdet, men nu har mod på dette igen.

Hos Benløse er Jeppe Pil der er anfører kommet med, han er vist ansvar over lang tid.

Fra Hvidovre er det de to stærke brødre Jannick og Patrick Nielsen, samt teknikeren med rødder fra Dragør Nikolai Lakjer. Alle tre har været inde over U19

Morten Guido har lange været mange point hos Vallensbæk, nu får han chancen.

Nicolai Bech fra Helsingør er ligeså udtaget, en spiller der har været hos Hafnia, en hurtig spiller med et godt skud

På vestsiden, her er der på keepersiden bragt en gammel U19 keeper ind, nemlig talentet Simon Welslyng. 3 klubber stiller med 6 spillere hver, Aab, Team Århus og overaskende nok Sunds.

Sidstnævnte har en del af deres unge talenter med, som har vist potentiale, så her kunne fremtidens spillere komme fra. Hos Aab har Andreas Glad fået chancen, ellers er det hos både Team Århus og Aab kendte navne.

Den rutinerede back Lars Skytte fra Århus FS får chancen i truppen ligeså.

Det er mange spillere som Kasper Sindt som landstræner har valgt at se an, men budskabet er klart, det fortæller hvem der er tæt på landsholdet, og det alene burde få mange af spillerne til at give den ekstra skalle.

Vejen tilbage.
For landsholdet skal tilbage i A-divisionen, det skal ske gennem en kval, og det kan være svært nok. Men med flere spillere der træner mere, så er det vejen frem. Det er i den daglige træning at fremgange skal ske.

Ud fra et økonomisk synspunkt bliver der sparet en del penge på ved ikke at være med til VM, det kommer DaFU som sådan til gode, for landsholdet har tidligere haft æren af at bruge langt flere penge end der var afsat.

Spil i udlandet.
Frem mod kval, bliver der nok spillet en del træningskampe, så bliver det interessant at se hvem der kommer med i den endelige trup!

Mht træningskampe, håber jeg at vi ikke ser landsholdet på dansk grund, men at de kommer ud. Modstandere som Polen, Tyskland og Slovakiet kunne være oplagte. Jeg vil i et indlæg lidt senere, fortælle hvorfor det er en god ide at sende landsholdet ud og spille væk fra Danmark.

Held og lykke til spillerne og held og lykke til landstrænerteamet

Hele truppen kan ses her