Fodbold laver mange gode tiltag for børne og ungdomsidrætten. Jeg fik det her stukket i hånden for noget tid siden, og som træner for børn og unge, så kan jeg kun anbefale dig at spørge dine spillere ad!

Mange trænere vil nok få sig en overraskelse, og samtidig en indsigt de ikke var klar over.

Du kan udskifte fodbold med den idræt du er fra, og selv om trænere ikke skal lefle for børnene, så er det jo børnene der kommer for at dyrke sporten, så hvordan sikrer du som klub/træner, gode rammer for alle!!!

1) Hvad syntes du er sjovest ved at spille fodbold
2) Hvad syntes du er det mindst sjove ved at spille fodbold
3) Hvad kunne gøre det endnu sjovere at spille fodbold
4) Hvad kunne gøre at du holdt op med at spille fodbold i din klub
5) Hvad kunne du godt tænke dig at blive bedre til når du spiller fodbold