Slutspillet er ved at være klar for damerne, hvordan så mine forudsigelser ud, holdte de stik, og hvordan ender slutspillet.

Sådan skrev jeg om de to kredse.

Vestkredsen
Det store spørgsmålstegn i rækken er Frederikshavn Bulldogs, hvor står mestrene henne, væk er de helt store profiler der har valgt at prøve sig af i Sverige. Men klubben har mange damespillere og en del unge spillere.

FC Outlaws er tårnhøje favoritter, mens Aab og ÅFS må kæmpe om den vigtige 2.plads. Esbjerg kunne være en dark horse til den sidste slutspilsplads, men med 3 gode spillers farvel ser det ud som om Team Århus og Frederikshavn Bulldogs skal kæmpe om den sidste plads.

Østkredsen
Rødovre er en klasse over andre, men FFK bliver bedre og bedre for hver sæson, men herefter er der trods slutspilsmuligheder, ikke den fornødne bredde hos holdene der kan slutte fra nummer 3-7.
Men til gengæld er der masser af potentiale hos de klubber. Hver klub har deres individualister der kan overraske og få en afgørende indflydelse på sæsonen. Østkredsen har ikke samme niveau som vest, hvilket sidste sæsons 3 vesthold i semifinalerne viste. Kan specielt Rødovre og FFK mon udfordre vest.

Vest
FC Outlaws var præcis så gode som forventet, ingen nederlag i 15 kampe, kun en kamp er endt med en SV sejr (mod Esbjerg). Aab har rykket meget under Bouchara og Stinne Jørgensen og i deres kampe mod topholdet, har de kun tabt med 3-6, 4-6, 10-11. Flot gået af Aab der rykkede forbi Århus FS som jeg havde tippet som nr.2. Men de tre kampe mellem ÅFS og Aab har været meget lige (6-5, 3-4, 4-5 SV med ÅFS nævnt først).

Esbjerg havde jeg som dark horse til den sidste plads i slutspillet, og flot gået af vestjyderne, som var det bedre end nr.5 og nr.6, og Esbjerg har spillet gode kampe mod de tre bedste. Kampene mod FCO endte (5-6, 3-4 SV, 5-7).

Team Århus blev nr.5, og var ikke rigtig med, spillerafgang til andre kostede. Frederikshavn Bulldogs havde et meget ungt hold, men de er blevet bedre og bedre, og endte med i deres 3.kamp sidste kamp, at vinde over Team Århus med 4-3. Men Bulldogs har nogle piger, der bliver spændende at følge.

Øst
Rødovre var en klasse over alle andre, men ikke over FFK, som i denne sæson har nået foreløbigt højdepunkt med finale i pokalen og er bedst indbyrdes med Rødovre, om end den sidste kamp endte med 6-1 sejr til Rødovre, efter nogle grove oersonlige fejl. Stor cadeau til trænerteamet i FFK.

Herefter var der meget åbent spil om de to sidste slutspilspladser. Benløses unge hold har vist storspil, og klart snuppet 3.pladsen, og faktisk slå FFK i 2 af de 3 opgør! Men pointtab mod de andre har kostet. Benløse har med succes spillet med de stærke, det har betydet lidt spilletid for andre. Det er en svær balance som mange specielt dameklubber står overfor. Spilletid til alle vil udvikle bredt, men også koste point på den korte bane!

Hvidovre snuppede den sidste 4.plads, godt gået af klubben som for en del år siden satsede målrettet på de unge spillere. Nu har de en god trup ført an Marie Krabbe.

Vanløse trak nitten som nr.5, Sandie Bagges graviditet kostede den slutspilsplads. Men nu er lille Sofine kommet til verden, og mon ikke Bagge snart er på banen igen.

Herlev mistede deres bedste spiller, landsholdskeeperen Carine Kaarsberg, det tab blev for dyrt, og det gav ikke mange point til Herlev, som ellers har godt fat i de unge piger. Udfordringen er så at gøre dem bedre.

De gamle koner i OG har masser af erfaring og rutine og hygger sig med at spille, men deres speed er ikke som for 15-20 år siden, og så kniber det.

Slutspillet
Her så kvartfinalerne sådan her ud
FC Oulaws-Hvidovre
Nordjyderne booker semifinalen uden problemer. FCO er for stærke i bredden til at Hvidovre kan overraske
Bud: FC Outlaws 2-0

Aab-Benløse
Et rigtig interessant opgør, Aab har nogle store profiler i Stinne Jørgensen, Michell Jensen og Nicoline Pihl, sat op mod Benløses friske tilgang til spillet. Kommer der ingen nerver hos midtsjællænderne, så kan det blive tæt. Glem ikke Benløse har en nordjysk træner, der kender vestholdene fint.
Bud: Aab 2-0

Århus FS-FFK
Nørrebroholdet har måske smidt sit jyske kompleks, og vil i denne sæson slå til. FFK har en god bredde og sultne spillere samt en god keeper (Kaarsberg). Dette holdt op mod ÅFS som i mange år har stået efter de to Frederikshavnerhold. Nu er chancen der for medaljer til Århus. Det burde blive en tæt affære
Bud: FFK-Århus FS 2-0

Esbjerg-Rødovre
Esbjerg bliver ikke en nem nød at knække, de har vist i grundspillet at de kan spille lige op med de bedste. Det bliver spændende at se om Rødovre kan vise at de som vindere af øst, klart burde vinde. Det kan blive to tætte kampe, men Rødovre burde have bredden til at sætte sig igennem.
Bud: Rødovre 2-0

Semifinaler
FC Outlaws-FFK
Rigtig spændende opgør, en nøglefigur kan blive FFK keeper Carina Kaarsberg som fra sin tid i det jyske, kender FCO ganske godt. Det bliver også en kamp mod de jyske teknikere mod god københavnsk organisation. Det bliver tætte kampe, men FCO er lige det bedre, selvom FFK vil vise sig meget svære at slå. De mødtes i pokalfinalen hvor FCO vandt 2-0
Bud: FC Outlaws 2-0

Aab-Rødovre
Rødovre har måske badet sig igennem nu, men holdet med de mange tidligere landsholdsspillere ved det er nu de skal være gode, de har prøvet det før. Det har Aab ikke på samme måde! Men i Stinne Jørgensen har de en af rækkens bedste spillere, meget hænger på hende, mens Line Lauridsen er den der skal holdes øje med hos københavnerne
Bud: Aab 2-1

Finalen
FC Outlaws-Aab
3 gange har de mødt hinanden i denne sæson i ligaen. 3 knebne sejre til FCO. Hvert hold har to af landets bedste spillere i Stinne Jørgensen (Aab) og Annika Bengtsson (FCO). Begge spillere kan alene afgøre kampen. Men begge hold har gode navne, og ikke mindst to dygtige trænere. Både Søren Frederiksen (FCO) og Thomas Bouchara (Aab) vil uden tvivl gerne stå øverst på skamlen. Damefinaler handler også om nerver, hvem får styr på dem og hvem får dermed styr på spillet.

Jeg tror på en meget lige finale, med FCO som svag favorit.

Husk og book din billet til DM finalerne.

Jeg har bedt en af dem der ved meget om damefloorball komme med hans bud, dem vil du kunne læse om her snart.