DM finalerne, hvordan skal de afgøres?

I et indlæg for et par dage siden spurgte jeg om dette, skal det være bedst af 1, 3, 5 eller 7 kampe. 71% mente at en finalekamp skulle bevares, nu er denne blog ikke den der sikkert kan statistisk give belæg for dette, men det er dog et interessant fingerpeg der blev givet.

For tiden, er der meget debat omkring holdturneringen, der er sendt en del materiale udsendt fra forbundet og det er afgjort meget interessant. De fleste er nok enige om at naturligvis skal vi have en landsdækkende liga, men det er vejen derhen der nok ikke er enighed omkring. Det vil jeg skrive om i et af de næste indlæg, for om føje tid, har østklubberne taget ansvar og initiativ til internt mellem dem, at få afklaret hvad de vil.

Men tilbage til finalen, hvis du har lyst at stemme eller se det endelige resultat som det er nu, så se nedenfor her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s