Stor respekt for Greve floorball og deres ledere og spillere, samt de andre klubber der bakkede op om en sommer JAMBOREE.

Billederne der blev lagt ud på facebook fortæller sit tydelige sprog!

Men har du egentlig styr på hvad en jamboree er? Det er meget enkelt, du kommer og møder op, så deles der hold på tværs af klubber og der spilles kampe. Enkelt, sjovt og det er med til at fastholde og løfte pigefloorball.

Har du pigespillere i din klub, så er det med at bakke op og måske selv lave et arrangement.

floorball jamboree

 

Jeg spurgte Greves dygtige træner, leder, idemand og meget mere Jacob Nørrelund om den just afholdte Jamboree

I har afholdt endnu en jamboree, og midt i sommerperioden, sig mig er i tossede eller hvad, hvorfor afholde en nu, er det ikke dødsdømt på forhånd?
Helt normale er vi ikke men vi syntes at der er et lille tomrum i denne periode, mellem turnering og sommer camps, hvor man sagtens kan lave et endags arrangement. Dødsdømt er måske så meget sagt, der skal laves en del benarbejde, for at få det til at lykkedes, det føles ikke som om at invitationen kommer helt ud til pigerne endnu, håber det bliver nemmere med den nye facebook side “kvindefloorball….”, hvor pigerne selv kan følge med, og måske prikke lidt til trænerne og så er der også nogle som spiller fodbold på dette tidspunkt.

Hvordan gik det så, hvor mange piger dukkede op og fra hvor mange klubber?
Vi syntes at det gik super fint, der dukkede ca. 30 piger op, fra klubberne Benløse, Herlev, Holbæk, Hvidovre og selvfølgelig Greve i alderen 8-15 år
Hvad sikrer en succes som den I havde?
Det gør nogle interesserede trænere, ledere og ikke mindst forældrene og så selvfølgelig pigerne, hvis de ikke har lyst til at deltage, så falder det hele til jorden, så det gælder om at lave det til en sjov og hyggelig dag.

Når du er der på selve dagen, hvad er det så for oplevelser der giver dig et kick som leder?
Det gør nogle interesserede trænere, ledere og ikke mindst forældrene og så selvfølgelig pigerne, hvis de ikke har lyst til at deltage, så falder det hele til jorden, så det gælder om at lave det til en sjov og hyggelig dag.

Hvilken betydning har en jamboree for floorball og pigerne?
Den betyder at der er flere som deltager, fek.s. stillede Herlev op med 3 piger, og de ville ikke kunne deltage i et traditionelt kleinfeld pigestævne. En anden ting er måske også at det ikke er en alt for konkurrence præget dag, det er en hyggedag hvor pigerne får talt med hinanden, og derved skabt kontakt til piger fra andre klubber, hvilket hurtigt bliver genskabt igen, når de fek.s. mødes til landsstævnet.

Hvad er dine ønsker for næste sæson for pigerne og jamboree?
Jeg havde en idé om at man lavede nogle fælles pigehold, som kunne deltage i flexrækken. På den måde fik man skabt noget “fast” for pigerne, og tænk hvis der var to pigehold i en række, det ville være en flot start. Jeg er dog ikke helt klar over hvad pigerne og klubberne har lyst til, nogle vil sikkert hellere spille med drengene fra deres respektive klubber, hvilket selvfølgelig er helt naturligt da de træner sammen, men en dialog kunne være en start