Han er en af de utrættelige ildsjæle, som alle klubber skal være stolte af.
Første gang jeg mødte ham har sikkert været som dommer, for søreme om hans klub ikke tog ud og dømte andre mindre klubbers kampe, for at hjælpe dem.
Siden har han sat gang i en masse udenfor banen, og når 1.holdet spiller, kan du være sikker på, han harbhaft en finger med i spillet

1) Hvordan lærte du floorballsporten at kende?
Min morfar kom en dag og sagde at han havde en sport, han synes jeg skulle prøve så han tog mig med op til en ungdoms træning i Benløsehallen og så var jeg bidt af sporten fra dag 1.

2) Hvor startede din floorballkarriere henne?

Den startede i Benløse Floorball Club

3) Har du en speciel kamp du husker?

Da jeg som træner sammen med vores fantastiske U19 drenge og trænerteam vandt det første officielle DM Guld i en hæsblæsende finale. Det var i Sønderborg i gode omgivelser og vi kom derover som underdogs og kørte hjem som stolte Danmarksmestre.

4) Hvilken floorballoplevelse har gjort indtryk på dig?
Det klart at se min lillebror i landsholdstrøjen. Er stolt af at have en bror, som er så dedikeret til sporten og gider bruge 10-12 timer udenfor banen hver uge på at blive bedre. Så da min mor, Jacobs to fysiske trænere og jeg tog ned og støttede Jacob og resten af landsholdet i Holland var det noget der lige gav en kuldegysninger.

5) hvilke 3 spillere husker du fra din tid som nogen af de gode?
Stefan Hedorf, DB og Kim Haagensen

6) Hvilke ledere gjorde et indtryk på dig i din tid med floorball?
Det må klart være vores egen leder Thomas Brodersen, han er om nogen mr. Benløse floorball og manden bag den spillestil som Benløse har fået opbygget fra U-13 til ligaholdet.

7) Kan du en anekdote fra din floorballtid?

😎 Hvilke udfordringer forbinder du med floorball i klubregi ?
Det klart største problem er at få flere hjælpere i klubben så det ikke er få folk alle opgaver hænger på. Alle taler om økonomi og ja det er et af de store spørgsmål men handler nok om at klubberne i liga fx. skal lave arrangementer til kampene som gør at sponsorerne føler de får noget igen. Kan ikke forstå man tager entre når man ikke en gang har speaker, kampprogram, musik mm. Det i hvert faldt nogle af de ting vi får igen fra vores sponsorer at det er med til at gøre de vil støtte os. Så håber ligaklubberne sammen kan sætte nogle nye standarter for hvad der som minimum skal være til en ligakamp.

9) på 25 år har DaFU opnået små 7.000 medlemmer, hvor mange medlemmer håber du DaFU har om 25 år?
15.000 må være målet og gerne flere, men vigtigere at klubberne får styr på opbygningen så de ikke går ned efter få år.

10) Hvad er/var din rolle i floorball

Har efterhånden fået en masse opgaver i Benløse: Sponsoransvarlig, ansvarlig for vores hjemmekampe, holdleder for talentholdet, sidder i ledelsen, og mange andre småting.

I Dafu sidder jeg i TU, Supl. i bestyrelsen, Talenttræner for østteamet og ligaudvalget.

Dog er jeg pt. rejst 4 måneder til Grønland, så det bliver meget pr. mail jeg med til at få tingene til at køre rundt, og med en masse hjælpere i Benløse så fungere det selvom man er mange km. væk.

11) Hvad ser du ellers i fremtidsudsigterne for sporten
Den er positiv

12) ordet er frit
Tillykke til Dafu, og håber de næste mange år bliver med en masse frivillige hjælpere der vil hjælpe sporten på vej.