Han var uhyre giftig for alle hold han spillede for, selvom han startede lidt sent med karriereren.

1) Hvordan lærte du floorballsporten at kende?
Det kom sig af at en kollega mente at jeg skulle prøve at spille floorball med nogle ældrer herrer i Dragør. Jeg smuttede ned til en træning på et tidspunkt hvor Dragørs førstehold lige havde trænet. Den daværende træner, Klaus Mølleskov, var i hallen efterfølgende og mente at jeg skulle komme til næste førsteholds træning.

 2) Hvor startede din floorballkarriere henne?
I Dragør hvor jeg i den daværende 2. division spillede de sidste tre kampe hvor vi rykkede op i 1. division. Forstod ikke reglerne og spillede sådan lidt på fornemmelsen og det gik egentlig meget fint.

3) Har du en speciel kamp du husker?
Der er rigtig mange gode minder hvor en måske overskygger de andre. Jeg spillede i Vanløse der resultatmæssigt ikke var med helt fremme. Vi havde dog en vilje der gjorde at vi på de gode dage kunne udfordre hvem som helst. I en hjemmekamp mod Rødovre blev vi løbet over ende i første periode og var bagud 4-0. Efter en fuldstændig vanvittig fight vandt vi kampen 6-4 hvor jeg scorede i tomt mål til sidst gennem benene på Kasper Sindt. Den sejr blev fejret på behørig vis husker jeg. Et par andre er DM finalen mod Outlaws for Rødovre og en usandsynlig tæt semifinaleserie mod Frederikshavn Bulldogs for Herlev.

4) Hvilken floorballoplevelse har gjort indtryk på dig?
I starten af min karriere interesserede jeg mig ikke synderligt for den bedste række og var ikke helt klar over niveauet. Så tog jeg til Herlev for at se finalen mellem Herlev og Brønderslev og blev noget overrasket over den ”hype” der var om kampen. Jeg husker at jeg tænkte at det niveau kunne jeg måske godt være med på. Det var nok det der gjorde at jeg efterfølgende prøvede mig af i eliten.

5) hvilke 3 spillere husker du fra din tid som nogen af de gode?
Jeg bliver nødt til at nævne fire. Da jeg startede i Dragør spillede jeg sammen med Jesper Schouw og Anders Terkelsen. Husker det som en fantastisk tid hvor vi tre udgjorde en ret alvorlig trussel i Dragørs angreb for de fleste hold. Det var en fornøjelse at starte sin floorball karriere med de to herrer på holdet. I min ene sæson på Herlevs førstehold dannede jeg angrebskæde med DB og Andreas Krogh. Og uden at forklejne Andreas på nogen måde, så lærte jeg utrolig meget af at spille sammen med DB. Der var en særlig kemi der gjorde at vi præcist vidste hvor vi havde hinanden, uden at have spillet sammen før.
Den sidste jeg vil nævne er Martin Erichsen som jeg spillede sammen med i både Vanløse og Rødovre. I Vanløse en lidt forkælet ung knægt der ikke rigtigt udnyttede sit talent til fulde og i Rødovre en utrolig seriøs sportsmand med en fantastisk teknik og overblik.

6) Hvilke ledere gjorde et indtryk på dig i din tid med floorball?
Jeg tror at Kasper Sindt har været den træner der har gjort størst indtryk på mig. Han kunne finde på at sætte mig af holdet fordi jeg havde været på ferie (!!!) og det betød at jeg lige blev en anelse mere seriøs med min træning og forstod at intet kom af sig selv.

7) Kan du en anekdote fra din floorballtid?
Jeg vil måske nævne noget lidt usædvanligt nemlig hvor meget et ”omklædningsrum” betyder for mig. På Herlev 2 havde jeg nogle medspillere der virkelig gjorde at der var en fantastisk stemning på holdet med rigtig mange gode og sjove episoder. Men det er nok heller ikke så mærkeligt med spillere som Anders Terkelsen, Peter Bo Nielsen, Dennis ”Hill” Hansen, Frederik Bloch og Jesper Lundgren. Der har kun været meget få øjeblikke hvor der ikke er fyret en dårlig vits af eller en medspiller lige fik tørt på. Nogle rigtig rigtig sjove år med nogle dejlige medspillere og det er nok det der i sidste ende har været vigtigst for mig.

8) Hvilke udfordringer forbinder du med floorball i klubregi ?
Ved ikke rigtig om jeg har nok føling med dette lige nu og der er sikkert mange andre der er meget klogere end jeg på det punkt.

9) på 25 år har DaFU opnået små 7.000 medlemmer, hvor mange medlemmer håber du DaFU har om 25 år?
Kan man lae en stigning på 5% per år, så vil det i min optik være rigtig flot og så ender vi vel på +20.000 medlemmer. Men det kræver en rigtig stor indsats at nå dertil.

10) Hvad er/var din rolle i floorball.
Jeg var jo primært spiller i mange forskellige klubber, heraf de fleste sæsoner på Herlev 2 der vel er der hvor hjertet ligger. Jeg var i en periode meget engageret i Ledøje-Smørum Floorball, også som formand, og det var en dejlig og udfordrende tid. Det primære for mig har altid været at have det sjovt på og uden for banen og måske jeg en dag finde kulfiber stavene frem fra gemmerne hvis de rigtige omsændigheder og holdkammerater byder sig til.

11) Hvad ser du ellers i fremtidsudsigterne for sporten.
Syntes det er spændende med en landsdækkende liga men har ikke nok indsigt til at vurdere om det er en success eller ej. Landsholdets seneste resultater er dog meget positive så mon ikke vi er på rette spor.

12) ordet er frit.
Tror bare jeg smutter ud og ser min første floorball kamp i år når DM finalen afvikles .

Advertisement