Han er i fuld gang med at sætte fart på udviklingen i sin egen klub

Hørsholm, hvor han selv startede. Der er fat i ungdommen igen, i en klub der faktisk har hentet DM guld i U17 tidligere

1) Hvordan lærte du floorballsporten at kende?
Jeg lærte floorballsporten at kende igennem en klassekammerat i folkeskolen, hans storebror skulle være træner for holdet og de ville starte med drenge i alderen 9-11 år

2) Hvor startede din floorballkarriere henne?
Jeg startede i Hørsholm Floorball Klub

3) Har du en speciel kamp du husker?
Den kamp jeg husker bedst ud fra egen præstation var kampen om 7. pladsen til U19 A-vm i 2003, hvor vi slog Rusland med 8-3 og jeg bidrog med 4 mål

4) Hvilken floorballoplevelse har gjort indtryk på dig?
At deltage ved et Verdensmesterskab er en stor og spændende oplevelse også selvom det kun var et U19 VM.

5) hvilke 3 spillere husker du fra din tid som nogen af de gode?
Jesper Schow er for mig den bedste spiller, der har været herhjemme. Han har hele pakken! Tobias Nielsen, man skal lede længe efter en spiller med så lav en fejlprocent i alt hvad han foretog sig. Alexander Gaihede, manden gjorde kometagtig karriere i Hørsholm for derefter at fortsætte til Hafnia og DM Guld! En fantastisk målmand, med nogle helt sindssyge reflekser!

6) Hvilke ledere gjorde et indtryk på dig i din tid med floorball?
Thomas Brodersen i Benløse. En træner som er en fantastisk sympatisk person og igennem hans rolige meget konstruktive tilgang til floorball, formår at få det bedste frem i de unge spillere han arbejder med og arbejdede med dengang jeg var i Benløse. Jesper Schow er et andet godt eksempel på at Floorball Danmark råder over nogle fantastiske kompetente folk.

7) Kan du en anekdote fra din floorballtid?
Mikael Kepps anekdoter fra den første landskamp og hvem det var der scorede det første mål har ofte vandret i omklædningsrummet, han undlod ofte at fortælle hvem der fik den første udvisning for landsholdet

😎 Hvilke udfordringer forbinder du med floorball i klubregi ?
Ildsjæle, fastholdelse og Økonomi

9) På 25 år har DaFU opnået små 7.000 medlemmer, hvor mange medlemmer håber du DaFU har om 25 år?
) Jeg synes ikke udviklingen står mål med de ambitioner der hele tiden bliver meldt ud, så jeg tror desværre ikke at Dafu har mere end 15.000 medlemmer. Men jeg håber inderligt at jeg tager fejl og det på et tidspunkt eksploderer

10) Hvad er/var din rolle i floorball?
Jeg spiller selv i 1 div. Øst, men træner også et damehold som også spiller i 1. div. Det er forhåbentlig kun et spørgsmål om tid før de spiller liga

11) Hvad ser du ellers i fremtidsudsigterne for sporten?
Ungdommen er vejen frem, det er sagt mange gange tidligere. Vi i Rungsted-Hørsholm Floorball Klub har set lyset i år og har alene på de 8 mdr. vi har været igang, har vi rekrutteret tæt på 50 ungdomsmedlemmer. En stærk indsats belønnes! Jeg håber at flere klubber formår at sikre hjælpende hænder til ildsjælene så ikke de brænder ud, for ellers bliver det opad bakke – Men jeg tror på at Dansk Floorball er kommet for at blive og det udvikler sig til noget stort – på sigt!

12) Ordet er frit?
Held og lykke til de resterende hold i slutspillet og god sommer til resten