Han er spilleren med det højeste pointsnit på landsholdet, og igennem mange sæsoner har han øst mange point ind.

1) Hvordan lærte du floorballsporten at kende?
jeg lærte sporten at kende gennem mine mindre brødre, da de startede et års tid før jeg selv fik øjene op for sporten, men havde spillet en del hockey, i den ungdoms klub jeg gik i som lille, der var både indendørs og udendørs turneringer imellem alle fritids hjemmene i frederikshavn og omegn.

2) Hvor startede din floorballkarriere henne?
min karriere startede i outlaws, på junior 2 holdet, som det hed den gang, hvor Betina Glad var træner for holdet.

3) Har du en speciel kamp du husker?
den største kamp jeg har spillet og er højt på listen, over kampe i hukommelsen. er åbnings kampen ved vm i Finland 2010, hvor vi møder finalnd foran 7000 tilskuere, det var unden tvivl min største oplevelse med floorball, men den kamp jeg faktisk husker bedst, er en kamp for brønderslev, da jeg slog mine folder der, vi spillede nedryknings kampe mod aarhus fs, og vi er bag ud 3-1 ved starten af 3ede periode og så laver jeg 6+1 i den sidste periode og vi vinder 8-3. og den kamp lavede jeg måske osse det bedste mål i min karriere, i undertal får jeg bolden på midten. og vender rundt og sætter den helt op i krogen, Søren fredriksen sad bag målet og husker stadig hans ansigt udtryk, som var det igår

4) Hvilken floorballoplevelse har gjort indtryk på dig?
den oplevelse der endeligt har gjordt det størst indtryk på mig, er da jeg rykkede korsbåndet over i mit højre knæ for 8 år siden, der gik det faktisk op for mig, hvor meget floorballen endeligt betyder for mig, når man var ude med skade næsten et år

5) hvilke 3 spillere husker du fra din tid som nogen af de gode?
som lille var spillerne jeg så op til Kim haagensen nicklas jihde jarri pekka lethonen

6) Hvilke ledere gjorde et indtryk på dig i din tid med floorball?
Aage gøsig Torkild kristoffersen og Per stærk har gjordt et stort indtryk på mig, med deres enorme arbejds indsats i bag kulissen, tør slet ikke tænke på hvor mange timer de har lagt i floorball

7) Kan du en anekdote fra din floorballtid?
denne anekdote kom faktisk sidste sæson fra Lars bach, vi havde gang i et af vores marthon træningspas en sen tirsdag aften, og vi køre en øvelse med gud “Paven” ved ikke hvor mange pasninger og løb, og lad mig sige det pænt, det lignede lort, hvor lars stopper øvelsen og stiller sig midt på banen, og klør sig i tindingen, og så siger han helt tørt, JEG KAN SIMPELHEN IKKE FORSTÅ , AT I IKKE BARE VIL VÆRE BEDST

8) Hvilke udfordringer forbinder du med floorball i klubregi ?
den store udfordring i klubberne lige nu, syntes jeg er at få ungdommen med i alle liga klubberne, for fremtidens skyld

9) På 25 år har DaFU opnået små 7.000 medlemmer, hvor mange medlemmer håber du DaFU har om 25 år?
det svært at spå om fremtiden, men vil da håbe vi kan få 2-3 gange så mange medlemmer de næste 25 år, men tror det kommer til at kræve, at alt omkring sporten, gøres mere professionelt, lige fra ledelser af klubber til den daglige træning for spillerne.

10) Hvad er/var din rolle i floorball?
min rolle i floorball er idag er spiller, og forbillede for de mange unge mennesker, og når jeg engang lægger staven på hylden, vil jeg bestemt komme til at træne ungdoms hold, og lære fra mig med de erfaringerne jeg har gennem min aktive karriere.

11) Hvad ser du ellers i fremtidsudsigterne for sporten?
håber over de næste år at klubberne, får opbygget et godt ungdoms arbejde og får styr på den økonomiske del af sporten, så der er et godt og solidt fundament at bygge ud fra.

12) Ordet er frit?
ordet er frit og det vil jeg bruge på at takke alle de ildsjæle der er rundt omkring i alle danske klubber, for det store stykke arbejde de lægger i sporten, og det er ikke altid de sjoveste opgaver de slås med, de er u undværelige og skal sættes pris på