Han har et stort hjerte for Floorball, og udover selv at have haft en karriere
med et DM guld, så er det specielt hans arbejde herhjemme og internationalt med udviklingshæmmede i Floorball der er fantastisk.

Således var han en meget vigtig brik da Floorball var på som demonstrationsidræt ved vinter OL i Korea for de udviklingshæmmede.

1) Hvordan lærte du floorballsporten at kende?
Jeg startede i sæsonen 95/96. Vi spillede en del rulleskøjtehockey, en dag var der en med fra floorballklubben der spurgte om jeg ikke havde lyst til at prøve floorball. Jeg kom til en træning tirsdag og debuterede om søndagen mod Hafnia FC

2) Hvor startede din floorballkarriere henne?
Den startede i Helsingør FT

3) Har du en speciel kamp du husker?
Dm Finalen 2004 med Outlaws var selvfølgelig speciel, da det er mit eneste DM-guld. Men året inden spillede jeg i Herlev FC hvor vi mødte netop Outlaws i kvartfinalen. De var storfavoritter, men vi var faktisk snublende nær at sende dem ud. Vi tabte med et enkelt mål over de to kampe, det var to rigtig sjove kampe.

4) Hvilken floorballoplevelse har gjort indtryk på dig?
Jeg har deltaget flere gange i Båstad Outdoor open. Jeg synes det er en fantastisk turnering med den helt rigtige blanding af hygge og gode modstandere – og så selvfølgelig det ekstra krydderi at det foregår udendørs.

5) hvilke 3 spillere husker du fra din tid som nogen af de gode?
Kim Haagensen, DB og Jesper Schow var/er på hver deres måde helt fantastiske spillere. Naturtalenter med den helt rigtige indstilling til træning og kamp.

6) Hvilke ledere gjorde et indtryk på dig i din tid med floorball?
Franz Veisig (Helsingør), Dan Egerup (Helsingør), Jørgen Bo Nielsen (Herlev) og Aage Gøgsig (Outlaws) er alle helt fantastiske ildsjæle der har gjort en kæmpe indsats for deres klubber. Det er så vigtigt at vi husker at værdsætte det store arbejde folk som disse bidrager med!

7) Kan du en anekdote fra din floorballtid?
Jeg er så gammel så jeg har oplevet at spille i tøj af bomuld. En gang havde en af spillere glemt at snøre sækken til det nyvaskede tøj, hvilket gav hans kat mulighed for at krybe derned og tisse på alt tøjet. Det blev først opdaget da vi skulle have det på til kamp – en helt igennem ubehagelig oplevelse!

8) Hvilke udfordringer forbinder du med floorball i klubregi ?
Udviklingen hviler stadig i for høj grad på enkelte ildsjæle, det er helt essentielt at flere tager ansvar for klubbernes udvikling.

9) på 25 år har DaFU opnået små 7.000 medlemmer, hvor mange medlemmer håber du DaFU har om 25 år?
Jeg håber da at vi som minimum har doblet op, frem for alt er det vigtigt at klubberne laver et stort arbejde for at få startet nye børnehold op – potentialet er enormt!

10) Hvad er/var din rolle i floorball.
Jeg har netop afsluttet sæsonen som spiller for Helsingør i 1.div. øst og overvejer om kroppen fortsat kan holde til det niveau eller det er tid til at drosle ned. Derudover er jeg træner for klubbens u7 hold og hjælper til med andre administrative ting i klubben.
Desuden sidder jeg med i Special Olympics Ressource Team hvor vi arbejder for at udbrede idrætten for atleter med udviklingshandicap.

11) Hvad ser du ellers i fremtidsudsigterne for sporten.
Som tidligere skrevet er potentialet enormt. Det kræver dog at vi i klubberne bliver bedre til at samarbejde med hinanden og strukturere vores arbejde hvis det skal udnyttes. Lokalt bør vi ikke se hinanden som konkurrenter men som samarbejdspartnere og udveksle erfaringer og udvikle indsatser på tværs af klubberne.

12) ordet er frit:
Et stort tillykke til alle der har været med til at præge de sidste 25 år i Dansk Floorball. Husk at takke de frivillige kræfter ude i klubberne, rigtig mange gode folk lægger et enormt arbejde for at få tingene til at fungere