Der blev gået til stålet i Rødovre, da anden semifinale blev afviklet. Farlige Jesper Schow sad over, og kunne Copenhagen så score overhovedet uden ham?

Det kunne de, og de fik en god start, hvor de havde en del chancer, inden en kontra endte bag Mike Trolle i målet! Det just som Rødovre var begyndt at sætte sig på kampen.
Det gjorde de stille og roligt, deres gode opspil og hurtige pasninger gav mange chancer, men Copenhagen gjorde det svært, og igen i den anden semi, stod Ejlerskov godt for Copenhagen.

3-1 kom hjemmeholdet foran, inden et poweplay til Rødovre blev al andet end udbyttet. Nikolaj Parbo bragte spændingen tilbage, og i undertal satte han fart og scorede flot til 2-3. Så var kampen helt åbent, men et nyt powerplay til Rødovre blev godt sat, da dygtige Oscar Eklund spillede bolden fra hjørnet bag målet, her stod Michael Mathiesen og tog bolden med og satte den i en glidende bevægelse.

Copenhagen solgte sig dyrt, Ejlerskov og Parbo gjorde det rigtig godt, mens Rødovre måtte se Martin Erichsen udgå med skade samt Emil Kristensen, der dog vendte tilbage efter behandling.

Just Emil Kristensen var den store motor hos hjemmeholdet.

2-0 føring til Rødovre, den sætter de ikke over styr!

div 002 div 003 div 004 div 006 div 007 div 008