Nyheden om mere idræt i befolkningen er ikke ny, men nu begynder der at komme ord på, og på http://www.floorball.dk stod der bla følgende i går aftes:
Indholdet i 25-50-75 planen blev præsenteret ved et historisk fællesmøde fredag d. 7. marts, for ca. 200 mennesker fra DIF og DIF’s specialforbund, herunder Dansk Floorball Union, samt DGI, DGI’s landsudvalg og dets 14 landsdelsforeninger. På dette møde blev det præsenteret at DIF og DGI, for at nå målsætningen, har etableret samarbejdsudvalg med de fælles 6 sportsgrene (Badminton, svømning, håndbold, motionscykling, motionsløb og petanque) de begge repræsenterer. Herudover havde DGI peget på Streetsport, mens DIF altså har peget på Floorball som nye motionstrends, DGI og DIF i fællesskab i planen 25-50-75 kunne finde fælles fodslag omkring. 

Det er total optur for floorballsporten, for et er at DIF og DGI har sagt ja, bag denne ambitiøse plan der hedder 25-50-75.

For et er anderkendelsen i dette, men der skal også handling bar ordene, det er DaFU der skal sætte handling bag, men dette bliver støttet op af økonomisk støtte fra DIF, dette af en kaliber som DaFU endnu ikke har prøvet at modtage!

Skal der satses motion, så et forsigtig bud herfra.

Lav tilbud om nye hold i klubberne, hvor der ikke er holdturnering, men hvor der blot skal spilles floorball til træning, dvs uden for meget taktisk…lidt old school, del nogle hold og spil løs.

Det fordi at det er ofte det som mange gerne vil, de vil egentlig bare gerne spille, og ikke ud og spille kampe. De der gerne vil kamp, de skal sluses videre.