Vanløse ligger sig ikke bare ned.

Alexander Sundsfjord, Vanløse
“En kamp hvor man fik at se forskellen på top og bund – Brønderslev var utrolige effektive på deres halve og hele chancer – straffede personlige fejl prompte, hvor vi behøver 5-6 chancer og oplagte muligheder for at bare score et enkelt mål – når det så er sagt spiller vi en god kamp og Brønderslev ditto. Vi har nu 3 kampe tilbage i grundspillet hvor vi vil gøre alt for at skaffe os så mange point som muligt.
Og så vil jeg gerne rose dommerne for at ligge en god linje fra start der gjorde at spillerne havde en grænse at gå til ”

Allan Jensen, Vendsyssel
Årets første kamp for vores vedkommende og en kamppause siden 13 dec. Hvor ville jeg da gerne ønske mig en bedre turneringsplanlægning, nu står den igen på 3 ugers spilpause.

Kampen var en meget rodet affære, hvor vores spil langt fra var prangende. Den lange kamppause kunne ses på vores spil, det hang slet ikke sammen. Vanløse kæmpede det bedste de havde lært og det gjorde de godt, vi vandt kampen 7-4 og fik 3 point med derfra, mere positivt er der hvis ikke at sige til det.

Martin Knudsen som er kommet til fra Aab fik sin debut i målet og stod hele kampen, han krydrede dette med en stærk indsats, ydermere var der debut til Carl Gabrielsson.

God fight af Vanløse, synes det har været interessant at følge dem gennem sæsonen, de er blevet bedre og bedre, kan godt være det ikke er det poleret spil de disker op med, men de har arbejdet sig stærkt ind i ligaen – godt gået.!