Træner: Christian Jespersen

Antal træningspas om ugen: 3

Sidste sæson:
nr.5 vest

5 profiler:  
Jan Berggreen, Niklas Juul, Kim Høst, Dannie Pedersen, Rasmus Adamsen

Det unge talent: Anders Bering, Ronnie Schou

A-landsholdtrup: 10, Adamsen, Christoffersen, Højholdt, Beier, Pedersen, Høst, Juul, Jepsen, Jepsen, Bergren

U19-truppen: 18

Antal medlemmer: 664 (372 senior / 292 ungdom)

Rangering i Danmark på størrelse: 1

Ungdomshold:
U5-U19

Kommentar:
Sidste sæson var historisk, Bulldogs og Outlaws gik sammen om Blackhawks, men trods dette, kom der for første gang nogensinde, ikke et Frederikshavnerhold i slutspillet.
Det skal gå meget galt denne sæson hvis det ikke sker, for en stribe af fortabte sønner er vendt retur.
Vel at mærke spillere som vil pynte på et hvert hold i ligaen.

Så Frederikshavn er stærkeste hold i vest, de har en bredde ingen kan matche, og det bliver spændende hvad den nye cheftræner Christian Jespersen får ud af holdet. Han har været assistenttræner de sidste par sæsoner, så helt ny er han ikke.

Blackhawks har fået en fordel foræret, nemlig at se som eneste klub har hold i 1.div vest, så den meget brede trup, har fordel at kunne give kamptræning på et vist niveau. Med til historien hører klubben søgte om disp til dette hos TU og fik deres disp, men det havde klædt et ellers kompetent TU at oplyse andre klubber om samme mulighed.

2 af de hjemvendte sønner er Christoffersen og Adamsen, som kører fra Århus, men meldingen er at de egentlig blot har 25-30 min længere tid til træning i Frederikshavn! Men kan de holde til de lange ture, eller brænder ønsket om at vinde guld med barndomsklubben så stærkt at de vil det så meget.

Frederikshavn har så mange gode spillere og kan Christian Jespersen holde gnisten oppe også hos de der ikke spiller så meget, så bliver de svære at have med at gøre, det er et rent overflødighedshorn af spillere, og suverænt den bredeste trup.

Tip: Finalen