#Floorball, optakt Frederikshavn Blackhawks

Træner: Christian Jespersen

Antal træningspas om ugen: 3

Sidste sæson:
nr.5 vest

5 profiler:  
Jan Berggreen, Niklas Juul, Kim Høst, Dannie Pedersen, Rasmus Adamsen

Det unge talent: Anders Bering, Ronnie Schou

A-landsholdtrup: 10, Adamsen, Christoffersen, Højholdt, Beier, Pedersen, Høst, Juul, Jepsen, Jepsen, Bergren

U19-truppen: 18

Antal medlemmer: 664 (372 senior / 292 ungdom)

Rangering i Danmark på størrelse: 1

Ungdomshold:
U5-U19

Kommentar:
Sidste sæson var historisk, Bulldogs og Outlaws gik sammen om Blackhawks, men trods dette, kom der for første gang nogensinde, ikke et Frederikshavnerhold i slutspillet.
Det skal gå meget galt denne sæson hvis det ikke sker, for en stribe af fortabte sønner er vendt retur.
Vel at mærke spillere som vil pynte på et hvert hold i ligaen.

Så Frederikshavn er stærkeste hold i vest, de har en bredde ingen kan matche, og det bliver spændende hvad den nye cheftræner Christian Jespersen får ud af holdet. Han har været assistenttræner de sidste par sæsoner, så helt ny er han ikke.

Blackhawks har fået en fordel foræret, nemlig at se som eneste klub har hold i 1.div vest, så den meget brede trup, har fordel at kunne give kamptræning på et vist niveau. Med til historien hører klubben søgte om disp til dette hos TU og fik deres disp, men det havde klædt et ellers kompetent TU at oplyse andre klubber om samme mulighed.

2 af de hjemvendte sønner er Christoffersen og Adamsen, som kører fra Århus, men meldingen er at de egentlig blot har 25-30 min længere tid til træning i Frederikshavn! Men kan de holde til de lange ture, eller brænder ønsket om at vinde guld med barndomsklubben så stærkt at de vil det så meget.

Frederikshavn har så mange gode spillere og kan Christian Jespersen holde gnisten oppe også hos de der ikke spiller så meget, så bliver de svære at have med at gøre, det er et rent overflødighedshorn af spillere, og suverænt den bredeste trup.

Tip: Finalen

Reklamer

3 thoughts on “#Floorball, optakt Frederikshavn Blackhawks

 1. Hej Steen,
  Nu er målmandsposten noget som interesserer mig meget, da jeg er af den opfattelse at målmanden er den person der vinder og taber flest kampe for et hold.
  Du vurderer Frederikshavn til en finale placering – fair nok de har mange gode spillere, så jeg kan godt føle din tanke om at de kommer langt.. Men målmændende! Bevares Bøgild er talentfuld, men Outlaws har ikke haft virkelig stærke målmænd længe, og Bulldogs har siden Kjær skiftede til HotShots heller ikke set for stærke ud på denne position. Kan et hold med så uprøvede målmænd gå til en finale?
  Jeg har min tvivl. Hvad tænker du?

  • målmanden er 50% siger vi jo, omend det er svært at sætte procenter på!
   Det interessante er egentlig ikke hvordan det ser ud nu, mon ikke klubben ser hvordan det går, og så kan de hente ind til jul, hvis de vurderer at der skal forstærkes

 2. Hvor vil man hente en målmand fra? Sverige er vel det eneste bud men det ligner ikke Blackhawks, som er en traditionsklub med fokus på egne talenter.
  Der er meget få rigtigt dygtige målmænd i Nordjylland – bevares der er en del talenter, men den eneste erfarne aktive målmand heroppe er lige pt Anders Kjær.
  Glæder mig til sæsonen går i gang! Så mange spørgsmål der mangler svar!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s