#Floorball, hatten af for Hot Shots

De må have tanket selvtillid ovenpå den sidste periode, nede 1-4 men vinder 7-5. Var det kombinationen af at Hot shots skruede op for tempoet og Benløse blev for passive. For gæsterne havde stor succes med at køre bolden i egne rækker, og med meget hurtige omstillinger, kommer hurtigt frem mod Anders Kjær i modstandernes mål.
Ikke noget med at forfalde til at smide boldene væk, som følge af pres, eller rettere det var lidt mønsteret  i dele af tredie periode.

Men kæmpe ros for Hot Shots træner Kim Olesen for at vende 1-4 til 7-5 på 20 min og stor ros til Thomas Brodersen som Benløsetræner at holde fast i sit koncept. de har ikke samme offensive armada som Brønderslev, men de tør hold i bolden.

Og så stor ros til unge Jacob Bøge, hold da op for en skarphed, der nærmest var Niklas Juul værdig…3 mål i en semi mod DM favoritterne. Han har været ok stabil i denne sæson, men løfter han niveau, så kommer der et hurtigt skift fra U19 landshold til A landshold.

Den anden semifinale er i dag kl.14, spændene hvordan de to trænere går til den opgave.

God kamp

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s