I en række indlæg vil the secret floorballplayer fortælle lidt om sit liv i floorball, han vil også fortælle lidt om de ting man normalt ikke vil berette om, men da han er the secret floorball player, så kan han.

Træneren.
Træneren der udviklede mig mest:
Mit forhold til denne person startede med, at jeg havde flere tilbud på hånden som spiller. Efter flere samtaler var jeg ikke i tvivl om, at det var ham jeg skulle spille under. Han har tårnhøje ambitioner ligesom jeg selv. Hans spillefilosofi og vindermentalitet matcher min, på alle punkter. Han er en træner, der forlanger utroligt meget af sine spillere, men man skal ikke være i tvivl om at han selv går forrest i alle sammenhænge.

Under ham faldt utroligt mange spillere fra og fandt andre klubber pga. de store forventninger og den øgede træningsmængede. Men en ting er sikkert. De spillere som blev tilbage, gennemgik en rivende udvikling på såvel det spillemæssige, fysiske og mentale plan. Under ham er holdet stjernen, og uanset tidligere status skal man acceptere dette, hvilket ikke alle kunne indordne sig under.

Kan huske vi havde en spiller til prøvetræning som sms’ede under et kampoplæg, han fik af vide at hvis det skete igen kunne han godt pakke sine ting og skride omgående! En anden episode jeg husker klart er fra en rigtig vigtig kamp hvor vi lukkede nogle lette baglæns mål ind fordi vi ikke fulgte konceptet. Der tog han taktiktavlen og kastede gennem rummet med fuldt kraft. Den var kun få centimeter fra en spillers hovede og smadrede i 1000 dele op ad væggen.

Han er den type træner, som virkelig formår at få det bedste ud af hver enkelt spiller, men som vi også har bandet en del over pga. de hårde træningspas. Men sådan skal det også være. Hans vindermentalitet mangler dog iblandt en vis form for realisme. Her tænker jeg specielt på en kamp hvor vi spillede lige op, men tabte knebent til et hold med et par verdensstjerner på. Efter kampen var de fleste af os stolte og tilfredse med kampens udvikling og resultat, da vi jo havde spillet lige op mod disse verdensstjerner, men træneren var langt fra enig i dette synspunkt.

Han råbte og skreg diverse gloser, som ikke tåler nogen gentagelse. Han mente sågar at det var den dårligste kamp vi nogensinde havde spillet. -Det er den type træner han er, aldrig tilfreds med et nederlag uanset hvem der står på den anden side af banen.