I morgen gælder det en uhyre vigtig kamp for Danmark mod Canada, så ingen tvivl om at nu kommer den første test for alvor, om jeg havde troet at tyskerne ville være vanskeligere…Men de havde ikke det niveau jeg havde forventet.

Jeg spurgte en af sponsorne bag det canadiske hold FloorballPro and Salming, og de kunne bekræfte at samtlige spillere på holdet kommer med en hockey baggrund. Canada er verdens bedste damehold på ishockeysiden, 14 gange har de været i VM finalen for kvinder, og snuppet 10 guld…og ja, der har været afviklet 14 finaler i alt.

Stærk hockey tradition.
Så niveauet hos de canadiske piger må forventes at være fysisk og med god teknik selv i trediekæden. Derfor bliver det spændende om den danske førstekæde kan overstråle Canadas, og at de andre kæder kan spille lige op med canadierne.

Jeg har stillet deres landstræner et par spørgsmål, vi får se om han når at svare inden kampen imorgen, så kan der læses lidt mere om holdet.

Min blog har i øvrigt meget pudsigt fået rigtig mange hits fra Slovakiet, så kære piger, go for it, vi er mange herhjemme der følger Jer 🙂