I hvert fald opfyldte pigerne målsætningen med at komme i kvarten. og som et af de få lande formåede Danmark at score mod suveræne Sverige.

I kvarten mod Tjekkiet haltede vi efter, men var på ingen måde udstillet, først da tjekkerne scorer til 4-1 med 10 min tilbage af kampen på et powerplay, der er kampen lukket.

Så Danmark der var seedet som nr.8, blev nr.8. Men desværre havde Polen et godt VM, og de har overhalet Danmark på Verdensranglisten, hvor Danmark dumper en plads ned som nr.9!

Det har den store betydning, at Danmark, hvis de kvalificerer sig til VM igen (vi skal igennem kval igen) bliver seedet i 3.lag, og skal i puljen kæmpe mod enten Norge, Letland, Polen eller Rusland om en kvartfinaleplads.

Det kan blive svært, men ikke umuligt, der er chancer mod Polen og Rusland, om de sidste gælder at der er masser af talent, men det ikke altid er det bedste landshold der kommer af sted grundet økonomi.

Supersvenskerne
Sverige topper verdensranglisten og er milevidt foran de andre. Finland, Schweiz og Tjekkiet er stadig førsteudfordrer. Så følger Norge og Letland som bejlere til top 4.

Polen, Rusland, Danmark og Tyskland ligger i en jævn gruppe efter, og er den bløde europæiske mellemvare.

Under dem er det værd at bemærke at Ungarn, Holland og Slovakiet har løftet deres niveau betragteligt de seneste 4 år.

Så den europæiske mellemklasse, kan de kommende år blive ganske tæt. Den der kommer bedst ud af den, vil være det land, der har flest spillere at vælge udfra!

Hov hvad med USA? de er lidt uden for kategori, da det ikke er til at vide hvad de stiller op med, da langt de fleste spillere kommer fra europæiske lande, og ikke just fra amerikansk floorball.

IFF world ranking

1.

 

Sweden

2.

 

Finland

3.

 

Switzerland

4.

 

Czech Republic

5.

 

Norway

6.

 

Latvia

7.

 

Poland

8.

 

Russia

9.

 

Denmark

10.

 

USA

11.

 

Germany

12.

 

Hungary

13.

 

Australia

14.

 

Netherlands

15.

 

Slovakia

16.

 

Estonia

17.

 

Singapore

18.

 

Japan

19.

 

Canada

20.

 

Spain

21.

 

Slovenia

22.

 

Italy

23.

 

Austria

24.  

Georgia

25.  

Malaysia

26.  

Great Britain