Hun er mor til landsholdsspilleren Jacob Bøge og klubmanden Casper Bøge og har i kulissen været en af de utallige frivillige,

som man ikke kan takke nej. Her en forældrers syn på tingene.

1) Hvordan lærte du floorballsporten at kende?
Min søn, Casper, startede som 14 årige i Benløse Floorball Club, et halvt år efter fulgte hans bror Jacob med.

2) Hvor startede din floorballkarriere henne?
En karriere, kan man vist ikke kalde det, men tro det eller ej, så har jeg faktisk spillet et par sæsoner på dameholdet og lavede ét point, men kom næsten aldrig over midten, så de driller mig stadig… Det var utrolig sjovt og en hyggeligt tid.

3) Har du en speciel kamp du husker?
Husker specielt en kamp i Frederikshavn, hvor Jacob og hans kammerater spillede U9 finale i den store Arena Nord hal, det var stort med lys, indløb, navneopråb osv. Vi forældre var så nervøse på deres vegne, at vi næsten ikke turde se kampen, men efter sidste fløjt kunne de stolt løfte pokalen over hovedet.

4) Hvilken floorballoplevelse har gjort indtryk på dig?
Det at være med i Holland og se Herrelandsholdet spille kvalifikationskampe til VM senere i år. Det var en helt fantastisk oplevelse og som mor bliver man stolt, når ens dreng løber på banen og får lov til at spille sammen med så dygtige spillere, som vi har på vores landshold.

5) hvilke 3 spillere husker du fra din tid som nogen af de gode?
En spiller jeg husker fra drengenes ungdomsår og det var Stefan Hedorf, når drengene spillede imod Hvidovre, skilte han sig altid ud, med sit teknik, skud og løb. Jesper Schow og Niklas Juul var tidligt også super dygtige spillere.
6) Hvilke ledere gjorde et indtryk på dig i din tid med floorball?
Jeg synes, at vores egne ledere fortjener en STOR hyldest. Jeg tænker specielt på Thomas Brodersen, Kamilla Kjær og Finn Lystrup. Uden disse 3 store kræfter, havde Benløse Floorball Club ikke været til, eller haft den store tilslutning eller berøringsflade, som den har i dag.

7) Kan du en anekdote fra din floorballtid?
En anedote har jeg ikke…

😎 Hvilke udfordringer forbinder du med floorball i klubregi ?
Vi skal have flere frivillige til at løfte opgaverne. I en klub som vores, hvor vi spænder fra spillere i alderen 5 år og op, er der rigtig mange opgaver. Så i stedet for, at der er få der laver meget, vil jeg gerne have, at der er mange, der laver lidt. Det er svært, men vi godt på vej i Benløse og jeg er stolt over, at være en af de mange frivillige, som bl.a. fik landsstævnet 2012 og 2014 til at fungere.

9) På 25 år har DaFU opnået små 7.000 medlemmer, hvor mange medlemmer håber du DaFU har om 25 år?
Jeg håber mindst på 15.000 aktive spillere, specielt når flere klubber begynder at starter op med Kidz floorball.

10) Hvad er/var din rolle i floorball?
I klubben er jeg koordinator for forplejningen til stævner og fællesspisningen, og så tager jeg hånd om vores sponsorer til ligakampene. Ja og forkæler ligaholdet med mad i bussen, når vi skal til Jylland , selvfølge hjulpet af mange af de andre frivillige.

11) Hvad ser du ellers i fremtidsudsigterne for sporten?
De ser gode ud og jeg synes, jeg kan mærke den store interesse for sporten stige.

12) Ordet er frit?
Tusinde tak til alle vores mange frivillige forældre og hjælpere, der bruger en del af deres fritid på sporten, rundt omkring i landet. Og tak til mine sønner og mand for skønne floorball oplevelser sammen. Ønsker alle klubber i det danske land: Held og lykke i fremtiden og tillykke til DaFu med de 25 år

Floorball Bøge U9
Jacob Bøge, som 9 årig har just vundet finalen i omtalte landsstævne sammen med sit Benløse hold, og modtager guldmedaljen pudsigt nok overrakt af mig

Advertisement