Han er kendt som den hårde hun på banen, men udenfor banen er han jo noget af det mest omgængelige der findes.

1. Hvordan lærte du floorballsporten at kende?
Det var min ven og klassekammerat Poul-ole (Polle) som introducerede mig for spillet, da jeg var omkring 14-15 år… Der blev spillet i små gymnastikhaller rundt omkring i byen – kun om fredagen spillede vi i idrætshallen (nu Arena nord) hvor Blackhawks hører hjemme..

2. Hvor startede din floorballkarriere henne?
Jeg startede i bulldogs, de første år som vintertræning ved siden af fodbold.. og har så spillet lige siden kun afbrudt af et par år hvor jeg spillede fodbold i Holstebro..

3. Har du en speciel kamp du husker?
Jeg har spillet rigtig mange fede kampe..! men finalen i 04/05 mellem Outlaws og hvidovre er en jeg husker rigtig godt, jeg var ustyrlig i den kamp – DB og Mathiasen stod tilbage som et træ i Hartzen hver gang jeg satte tempo…:) Det er sjældent man har så meget held i samme kamp, har den for øvrigt stadig på Dvd..!

4. Hvilken floorballoplevelse har gjort indtryk på dig?
Ved ikke om jeg har en speciel oplevelse, han mange gode..! landskampe, 3 Stk. Europacups og kvalifikationer der til.. derud over har jeg vel spillet 10-12 pokal og mesterskabsfinaler – har desuden også haft rigtig mange gode holdkammerater, som jo også er en del af det når man bruger så meget tid på det…

5. hvilke 3 spillere husker du fra din tid som nogen af de gode?
Puha.. Ha spillet sammen med mange af det bedste spillere der har været i Danmark men det må blive 3 danskere…!

Kim Haagensen – manden der lærte mig at man ikke skal skue hunden på hårene, han er en spiller som er super intelligent, han tager aldrig et skridt for meget og er altid foran i tanke og handling, han ligner lidt den dovne type men til forundring er han lige det modsatte – for øvrigt også en gudsbenådet fodboldspiller..

Kim Olesen – terrieren eller køteren/vovse.. et modbydeligt kendskab for alle backer.. han er en fighter uden lige, han har et super blik for spillet og er en eminent afslutter – utrolig god taktisk, fysisk og psykisk…

Lars Jespersen – Spilleren der har trukket aller flest uberettigede 2 minutters i Danmark, han er med flere længder den mest manipulerende og personstyrende spiller i dansk floorball til dato, han kan i den grad vende medspillere, modspillere, publikum og dommere til at tage hans parti – han er en snu ræv..! er med sin hurtighed, overblik og taktiske forståelse en spiller man ikke kommer udenom….

6.  Hvilke ledere gjorde et indtryk på dig i din tid med floorball?
Lars Bach er uden tvivl den træner der har præget mig mest med hans taktiske forståelse og helt utrolige indlevende i træningerne, intet blev gjort uden grund – havde man til træning 4 øvelser mundede det altid ud med et facit til sidst i træningen, der var linje i alt, desuden var der kæft, trit og retning – diciplin var alpha og omega, ville ønske det var sådan idag..! Lars er intelligent! Folk har altid hadet ham, fordi han er smartere end dem – Vel noget Per Stærk fik at føle sidste sæson, nok også derfor de skiltes – havde han haft mere at skulle ha sagt, var floorballdanmark et andet sted idag.. Der udover har trekløveret Åge Gøsig, Jeppe Bisgaard og Ivan Østergaard (morfar) betydet meget for mig personligt..!

7. Kan du en anekdote fra din floorballtid?
Husker tydeligt at vi sad i vores VIPbus på vej hjem fra Europacup i Schweiz – bussen var indrettet med fadølsanlæg, det blev selvfølgelig tømt inden vi var ude af Schweiz – eneste alkohol tilbage i bussen havde Kasper Østergaards Morfar Ivan iform af en flaske Dr. Nielsen.. Vagn(Brian Marinussen) og mig sad der som små hunde og fik lidt af den engang imellem, vagn var desværre så uheldig at spilde en smule – det skulle han aldrig ha gjort, pensionisten altså Ivan skak ham en flad og mumlede – hvad fanden smider du med de dyre dråber – det var uhyrligt sjovt..

8. Hvilke udfordringer forbinder du med floorball i klubregi ?
Udfordringer er der nok af – i mine øjne skal der laves rigtig meget om før det bliver godt, først og fremmest skal klubberne sætte sig nogle mål og de må gerne være høje! at få flest medlemmer er ikke et mål, jo måske men ikke et der tæller! Synes at klubberne skal sætte krav til deres spillere, forvente noget – i ishockey skarter man allerede i 12 års alderen med den slags det samme i fodbold – dem der ikke magter det falder fra af sig selv er godt klar over at ikke alle deler den mening, men det virker… der er konkurrence alle steder i livet, unge mennesker har godt af at vide man skal præstere for at blive til noget! Næste udfordring bliver at få Curlingbørnenes forældre til at forstå de skal blande sig uden om, så dem der lægger deres fritid på at træne deres børn kan gøre det uhindret…

9. på 25 år har DaFU opnået små 7.000 medlemmer, hvor mange medlemmer håber du DaFU har om 25 år?
Et ordsprog siger at hvis man gør det man altid har gjort, så får man samme resultat – vil man ha et andet resultat, skal man gøre noget nyt..! der skal ændringer til – mere blikfang via bedre Liga og mere Tv  og et slagkraftigt landshold – mange mener at af bredde kommer elite, jeg mener det er den anden vej rundt! Giv nu Sindt og hans Landsholdsdrenge bedre kår, flere træningssamlinger flere ligakampe – ved godt det er ilde hørt… Danmark har slået Canada i ishockey og vi har ved gud ikke lige så mange spillere som de har… Hvis vi bliver ved sådan her er der stadig under 10000 spillere om 25 år – gør vi noget andet og ændre os sammen med resten af verden er det ikke umuligt at der er en del flere!

10. Hvad er/var din rolle i floorball?
 Indpisker, indædt fighter, tempo, temprement, aggresiv… nogle af de ord som ville passe på mig… Hvilken rolle, det kommer nok an på om du spørger andre om mig… Jeg er ikke en speciel god floorballspiller men er god til at gøre som jeg får besked på, har et ok skud og er en rimelig pasningsspiller , jeg er afhængig af aftaler for at få det bedste ud af mit spil! jeg er god fysisk og ok teknisk.. snakker man hieraki har jeg altid haft noget at skulle ha sagt og har personligt taget mig af folk som træder udenfor – kender flere der vil betegne mig som psykopat… så min rolle er nok bare at hjælpe holdet…

11. Hvad ser du ellers i fremtidsudsigterne for sporten?

Flooeball er stadig en sport hvor du ikke behøver være god, for at være med… det bliver først bedre den dag spillerne vil give mere end de får igen, håber så inderligt på mere  kvalitet og det er det er hele floorballdanmark..

12. Ordet er frit?
Håber både spillere, trænere/ledere, bestyrelser og specielt curlingbørnenes forældre vil hive lidt mere af sig selv, de næste mange år – så floorball bliver en rigtig sport…