Her til aften var der FNF hvor Benløse med knap 400 tilskuere tog imod Rødovre. Ægte topopgør mellem nummer 1 og nummer 2 i rækken. Det blev en spændende kamp som endte med 5-4 sejre i forlænget spilletid til hjemmeholdet, der lavede et godt arrangement.

Men hvorfor skrive om dette?

Jo for jeg har lavet et indlæg tildligere om hvordan vi fælles kan opkvalificere produktet, og et af ønskerne har været en farvet bold, specielt når der spilles på lyst gulv!

Det var der så rodet bod på idag med en blå bold! Den var tydelig at se på skærmen, antager jeg, men da vi kommenterede på den lille skærm i hallen, ja der virkede det fint.

Et sted det ikke virkede fint var i spillet, for bolden, som faktisk er GODKENDT, var som at spille med en bold for tyve år siden. Den blev ‘ægget’ og helt ude af form, og var at kontrolere i spillet. Benløse havde fået 7 bolde fra deres sponsot, og alle 7 var af samme kvalitet!

Så fint at der gøres noget for at gøre det mere TV venligt, men der må kunne findes en bold, som ikke bliver skæv og er blød, det ødelægger mere end det gavner. Flot at begge hold ikke lod sig gå mere på af det!

Iøvrigt var assisterende landstræner Jens Ørhøj at finde i hallen, super med landstrænerteamet der kommer ud og ser kampe! Han havde ligeledes taget en god kending af dansk floorball med, i form af William Ehmsen tidligere DaFU formand og nuværende bestyrelsesmedlem i DaFU. Begge er sikkert at finde i morgen til strukturmødet i DaFU. Super at folk fra bestyrelsen kommer ud og er synlig, og sikkert også fik snakket lidt med diverse ledere.

Reklamer