Hvorfor dette skriv, tja når jeg nu var ude og lave lidt på holdene fra U5-U19, ja så kunne jeg ligeså godt tage herrerne med, men jeg ville hellere se dem i en svær kamp, da det giver langt flere svar på de spørgsmål der kunne være. Ligeså har I en række spillere med på herre1 som er med på ungdomshold. Så brug dette skriv til et input, ganske som I vil.

For den nye sæson for herre1 er startet og i gang. Til at starte vil jeg se på de mål der blev scoret:

1-0 på straffe efter en spilvending hvor Jannerup bliver kantet

1-1 BFC taber en duel på midten af banen da han jagter FB back, han bliver sat, og 3 pasninger senere er BFC spillet tyndt og et trækskud sidder i maskerne

1-2 PP mål, ivrig BFC spiller jagter #21, bliver snydt, frem for blot at dække op

2-2 Kontra og slidermål

2-3 Langskud fra midten, målmandsfejl?

2-4 #21 (back) bytter pludselig plads med wing. Det skaber forvir-ring, # 21 modtager pasning, snurrer rundt og mål

2-5 PP

2-6 Fejl fra TB giver kontra og FB scorer heldigt i BP

3-6 Straffe efter en BFC kontra

Kommentarer til selve kampen:
# Hvorfor kan BFC ikke lave 5 pasninger i egne rækker i angrebszonen
# Hvorfor er BFC ikke bedre på de frislag der kommer tæt på mål
# Hvorfor er der ikke mere speed i pasninger
# Hvorfor taber mange af spillerne kontrol på pasning når den kommer med speed # BFC har ikke et etableret angreb 5 mod 5
# Hvorfor varmer BFC spillerne for meget bold i PP og i spillet generelt, bolden skal flyttes hurtigere rundt (med mindre det er spilideen)
# Hvorfor er BFC ikke mere effektive i PP, 2 gange har de 5 mod 3.
# Hvorfor står BFC spillerne for ofte stille når de modtager bolden

Godt forsvar
Når Kim Høst, Nicklas Juul og Mathias Christoffersen ikke scorer mod Jer, så er det til gen-gæld ganske imponerende, samt at I kan holde dem nede på blot 6 mål. Ros til forsvar, eller var FB på cruise control For trætheden kom allerede hos BFC 5 min inde i 2.periode, om end målet til 2-2 skabte energi igen. Men det var her at BFC ikke sad så tæt på modstanderne som tidligere.

Rutinen mangler
Som hold spiller BFC med megen lidt rutine, dommerbeslutninger bliver for ofte efterfulgt af en teatralsk attitude, den kommer fordi de er under pres spillerne, de er unge og er under et voldsomt stressniveau. Når jeg nu ved hvor velopdragne spillerne er normalt, så overrasker det en smule. Men den slags kommer under pres. Der bliver brugt for meget energi på at fokusere på dommerkendelser, der skal de lære at holde kæft og bruge deres energi på at være fokuseret på at være klar.

Hvem tager ansvar?
Hvilken spiller skal have ansvaret for at få dem til at holde kæft og holde fokus. Når de sidder på bænken oplever jeg for lidt dialog i kæden om hvad vi skal ind og arbejde med i næste skift, samt hvad der gik godt/skidt når man kommer ud.

Dette både mellem træ-nere/spillere og kæden imellem. Modigt at spille med 3 kæder mod FB’s 2 kæder, men også god udvikling og læring for alle spillerne, at møde et af Danmarks bedste hold, det er den bedste træning at få, samt at spil-lerne kan se hvor det er de bare ikke er gode nok.

De fejl de fejl, de afgør kampe.
Mål kommer efter fejl, samtlige mål i denne kamp er sket efter en fejl, så i kampen handler det om at undgå at lave fejl, samt være uhyre kynisk når modstanderne laver fejl og have tålmo-dighed og ikke stresse og vente på at mulighederne kommer.

Fremtiden er Benløses
BFC er et udviklingshold, I kommer stærkere ud til næste sæson, selv uden svenskere, er et slutspil realistisk, men der skal arbejdes meget hårdt på at komme i næste sæsons slutspil For det kan vise sig at blive mere vanskeligt end hvad de fleste vil tro.

Spørgsmål til træneren:
# Hvilke øvelser skal der til for at de får langt mere speed i deres pasninger?
# Hvilke øvelser skal der til så boldmodtager er presset med en mand i ryggen og samtidig skal modtage en pasning i høj fart og skal spille den videre # Hvilken øvelse sikrer at de ikke står stille når de modtager pasninger
# Hvordan bliver BFC bedre på frislag tæt under mål
# Hvordan skl BFC spiller PP, hvad er grundideen?
# Hvad skal BFC når de har bolden? Hvordan kommer vi frem til næste afslutning. Kan BFC overhovedet lave et etableret angrensspil, eller er det bedre at satse på hurtige spilvendinger og i bedste Drillostil blot give modstanderne bolden, så BFC kan få etableret spilvendinger.
# Skal træneren være spillende træner eller træner
# Hvordan får man spillerne i bedre form
# Er det ok at have en træner som ikke har nogen uddannelse
# Kan spillerne selvtræne? så de kommer op på 4 gange træning om ugen, dette ved at træ-ne fysisk
# øvelser skal være meget lig kamp så det kan overføres
# kan der arbejdes med 2 trænere i træningen, så ikke alle træner det samme, en gruppe kunne lave decideret teknisk træning, hvad der er brug for, hvis der skal tages et skridt yderli-gere op i tabellen.

Trænerteam
Kan det være et trænerteam, så der er en hovedtræner, men flere assi-stenter BFC har et spændene og dygtigt hold, med spillere der har en generel god teknik, men skal arbejde hårdt for at skabe kvaliteten i træningen, der er kun en vej til fremgang, og det er hårdt arbejde. Hvis I skal blive bedre næste sæson, skal I have en bedre træning, forstået på den måde, hvis de andre klubber har en træning, hvor en spiller har 50 pasninger på hele træningen, er I nød til at have mere kvalitet, så der kommer flere pasninger. I skal I Jeres træning træne mere, så hver spiller når mere på den samme tid, som de andre klubber bruge.

God træning til Jer, glæder mig til at følge Jer…